Se inmultesc dosarele penale in cazul autostrazii Orastie-Sibiu

Se inmultesc dosarele penale in cazul autostrazii Orastie-Sibiu

FOTO: Narcis Neaga In a doua solicitare, aflata pe birourile oficialilor CNADNR, procurorii au cerut documentele privind procedurile de selectie a firmei care a realizat studiul de fezabilitate a Lotului 3 al autostrazii Orastie-Sibiu, modul in care au fost organizate licitatiile pentru constructie si cum au fost supervizate lucrarile la cei aproximativ 22 km de autostrada.

acum 94 luni (8 Dec 2015)

Procurorii DNA cerceteaza documentele privind decontarea lucrarilor si modul in care a fost selectata firma care a facut studiul de fezabilitate. Mai exact, in prima solicitare, au cerut toata documentatia, in original sau in copie, legata de derularea celor patru contracte privind constructia tronsoanelor autostrazii Orastie-Sibiu si documentele financiare privind decontarea lucrarilor, plus consultanta asigurata pentru Lotul 3 al sectiunii Orastie-Sibiu.

FOTO: Narcis Neaga

In a doua solicitare, aflata pe birourile oficialilor CNADNR, procurorii au cerut documentele privind procedurile de selectie a firmei care a realizat studiul de fezabilitate a Lotului 3 al autostrazii Orastie-Sibiu, modul in care au fost organizate licitatiile pentru constructie si cum au fost supervizate lucrarile la cei aproximativ 22 km de autostrada. Se recolteaza probe din Lotul 3 al autostrazii, pe o portiune de aproximativ 3 km, pentru a stabili daca se pune problema demolarii", au declarat surse avizate, pentru Capital. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro