Se cred ZEI, dar sunt simpli MURITORI. Pana unde poate merge uneori INCONSTIENTA UMANA | GALERIE FOTO

Se cred ZEI, dar sunt simpli MURITORI. Pana unde poate merge uneori INCONSTIENTA UMANA | GALERIE FOTO

Conform rezultatelor, persoanele care fac mai multe lucruri concomitent intampina dificultati in a filtra informatiile relevante, nu observa detalii importante, au probleme de concentrare, de memorie si de organizare, sunt mai predispuse la a face erori si au o eficienta mai scazuta decat persoanele care fac lucrurile pe rand, prezinta scaderi temporare de inteligenta.

acum 47 luni (12 May 2016)

S-a demonstrat stiintific ca oamenii care fac mai multe lucruri in acelasi timp sunt cel mai putin capabili sa se concentreze simultan pe informatiile pe care le primesc.

Multitaskingul (abilitatea de a face mai multe lucruri in acelasi timp) este esential in sistemului profesional modern. Conform rezultatelor, persoanele care fac mai multe lucruri concomitent intampina dificultati in a filtra informatiile relevante, nu observa detalii importante, au probleme de concentrare, de memorie si de organizare, sunt mai predispuse la a face erori si au o eficienta mai scazuta decat persoanele care fac lucrurile pe rand, prezinta scaderi temporare de inteligenta.

Oamenii suprinsi in imaginile din Galeria Foto de mai sus s-au incumetat sa faca mai multe lucruri banale in acelasi timp. Unele ipostaze sunt de-a dreptul caraghioase, dar mai sunt si unele care te pun pe ganduri... Citeste si:

+Nevoia te invata: Solutii HILARE ale studentilor la OBSTACOLELE de zi cu zi |

+Cele mai tari iluzii optice care au BULVERSAT internetul | ... Citeste intreg articolul pe evz.ro