Se ascut cutitele in PSD. Dragnea cu baronii, Ponta cu Ghita, in Dubai

Sambata, jurnalistul RealitateaTV Rares Bogdan a publicat, pe pagina sa de Facebook, o fotografie care il infatisa pe Victor Ponta distrandu-se in clubul "Cavalli" din Dubai, alaturi de deputatul PSD, Sebastian Ghita, patronul Romania TV si prieten apropiat al premierului. "Din pacate, nu am apucat sa-i transmit ceea ce mi-am dorit, dar va asigur ca nu a fost primit calduros absolut deloc de romanii care l-au recunoscut si a primit cateva mesaje elegante si elocvente", a scris Amon Mircea, in textul care a insotit nota de plata si pe care jurnalistul l-a redat. Citeste si: Rares Bogdan a publicat pe Facebook nota de plata a premierului Ponta, de la un club din Dubai Jurnalistul Rares Bogdan a publicat duminica, pe contul sau de Facebook, nota de plata a premierului Victor Ponta, de la clubul Cavalli din Dubai.

acum 66 luni (24 Nov 2014)

Sambata, jurnalistul RealitateaTV Rares Bogdan a publicat, pe pagina sa de Facebook, o fotografie care il infatisa pe Victor Ponta distrandu-se in clubul "Cavalli" din Dubai, alaturi de deputatul PSD, Sebastian Ghita, patronul Romania TV si prieten apropiat al premierului. La nicio zi, jurnalistul a publicat si nota de plata a grupului premierului, in valoare de peste 2.600 de euro. "Din pacate, nu am apucat sa-i transmit ceea ce mi-am dorit, dar va asigur ca nu a fost primit calduros absolut deloc de romanii care l-au recunoscut si a primit cateva mesaje elegante si elocvente", a scris Amon Mircea, in textul care a insotit nota de plata si pe care jurnalistul l-a redat. Unele voci sustin ca premierul, pasionat de raliuri, s-ar fi aflat in Emiratele Arabe Unite pentru ultima etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, care s-a desfasurat, duminica, la Abu Dhabi. Oficial, in perioada 19-24 noiembrie, premierul Victor Ponta se afla in concediu de odihna, acesta delegandu-si atributiile de coordonare a Executivului catre vicepremierul Gabriel Oprea.

Dragnea cauta sustinatori Daca premierul a ales sa plece departe de tara pentru a-si reincarca bateriile, vicepremierul Liviu Dragnea a preferat sa se relaxeze dupa alegeri tot prin munca. In timp ce Ponta zbura spre Emiratele Arabe, Dragnea s-a deplasat la Iasi, un fief cu traditie al PSD, condus de Gheorghe Nichita, unde Victor Ponta a pierdut neasteptat alegerile in favoarea lui Klaus Iohannis. Potrivit unor informatii din mediul politic iesean, Liviu Dragnea s-ar fi aflat in Iasi inca din 19 noiembrie, ziua in care Ponta a intrat in concediu, si ar fi fost cazat peste noapte, impreuna cu Gheorghe Nichita, si alti lideri PSD, la celebra cabana de vanatoare a lui Ceausescu din comuna ieseana Dobrovat. "A fost o intalnire de partid, in care ne-am spus parerea cu ce s-a intamplat la alegerile prezidentiale. Ambitiile vicepremierului Liviu Dragnea de a prelua sefia PSD, dupa o eventuala plecare a lui Ponta la Cotrocen... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro