Se anunta nebunie in tribune la meciul de tenis dintre Romania si Elvetia: "Va fi o premiera mondiala"

Se anunta nebunie in tribune la meciul de tenis dintre Romania si Elvetia:

Pentru primul meci din intalnirea de FedCup dintre Romania si Elvetia a fost pusa la cale o surpriza de catre Primaria Cluj-Napoca si FR Tenis, care au anuntat, ca fanii sunt asteptati, sambata, cu 45 de minute mai devreme la BT Arena.

acum 45 luni (20 Apr 2018)

Pentru primul meci din intalnirea de FedCup dintre Romania si Elvetia a fost pusa la cale o surpriza de catre Primaria Cluj-Napoca si FR Tenis, care au anuntat, ca fanii sunt asteptati, sambata, cu 45 de minute mai devreme la BT Arena. "Este nevoie de implicarea tuturor pentru reusita acestui moment special, o premiera mondiala la un meci de tenis. "Cu siguranta va fi ceva deosebit, mereu este o atmosfera placuta, chiar si data trecuta cand am venit ca spectator a fost incredibil si vreau sa le multumesc tuturor pentru faptul ca vin la meciuri mereu si sunt atat de pozitivi si ne sustin indiferent de orice.

Se joaca pe zgura

Partida se desfasoara dupa sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele doua meciuri de simplu in ziua de sambata (cu incepere de la ora 13.00), urmand ca duminica (cu incepere de la ora 12.00) sa se dispute celelalte doua meciuri de simplu si meciul de dublu. "Am ceva timp de cand ma antrenez pe zgura, ma simt bine mereu pe zgura si am destul de multa incredere pentru turneele urmatoare. Acum, gandul meu e numai la FedCup, sper sa castig fiecare meci pe care il voi juca aici, e o suprafata buna pentru mine si vom vedea ce va iesi", a spus Simona Halep, care saptamana viitoare va fi in Germania pentru turneul de la Stuttgart, startul oficial al sezonului pe zgura. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro