Se aleg finalistii la "Chefi la cutite": care sunt probele pe care trebuie sa le treaca cei opt concurenti in semifinala

Semifinala celui de-al doilea sezon "Chefi la cutite" aduce luni seara, de la 20:30, la Antena 1, farfurii de-a dreptul spectaculoase, care ii vor uimi pe jurati, lacrimi de fericire, dar si despartiri, jurizari cu surprize, emotii care dau in clocot, dar si rasturnari de situatie care vor da o alta intorsatura concursului.

acum 76 luni (13 Nov 2016)

Semifinala celui de-al doilea sezon "Chefi la cutite" aduce luni seara, de la 20:30, la Antena 1, farfurii de-a dreptul spectaculoase, care ii vor uimi pe jurati, lacrimi de fericire, dar si despartiri, jurizari cu surprize, emotii care dau in clocot, dar si rasturnari de situatie care vor da o alta intorsatura concursului. Cert este ca la finalul serii de luni se vor alege finalistii acestui sezon, cei care se vor lupta marti, 15 noiembrie, in finala emisiunii, pentru titlul cel mare si premiul in valoare de 30.000 de euro. La prima dintre ele, semifinalistii acestui sezon - Alex Balan, Cristi Podosu, Gabi Botezan, Valentina Rausche, Cristina Ionita, Cristi Voicu, Marius Nistor si Robert Niculae - vor gati dupa o tema supriza, iar la jurizare vor sosi nimeni altii decat finalistii si semifinalistii primului sezon.

FOTO Mihai Stetcu/ Antena 1

"E o etapa grea, a despartirilor, iar eu am emotii", spune chef Florin Dumitrescu, pentru care bucuria de a avea patru oameni in aceasta etapa a show-ului ar putea fi intrecuta doar daca toti ar putea ajunge, ca printr-o minune, in finala. "Am incredere in Robert, reprezentantul echipei negre, iar daca l-as vedea in finala, as fi cel mai fericit chef din Romania", adauga si chef Catalin Scarlatescu, cel pentru care acest sezon a fost cu adevarat negru pentru ca echipa sa a fost dezbinata si sabotata din interior.

FOTO Mihai Stetcu/ Antena 1

Dupa o serie de eliminari, cea de-a doua parte a semifinalei se va da in 5 oameni, astfel ca randurile se strang, iar emotiile cresc alarmant. Este o proba de signature dish, jurizata chiar de cei trei chefi, astfel ca punctajul lor va fi decisiv pentru alegerea finalistilor. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro