Scutaru: Gafa lui Ponta, legata de comparatia cu regimul nazist, afecteaza imaginea tarii

Scutaru: Gafa lui Ponta, legata de comparatia cu regimul nazist, afecteaza imaginea tarii

Declaratia liderului deputatilor PNL vine dupa ce, in urma cu cateva zile, premierul Victor Ponta a facut urmatoarea afirmatie la Antena 3: "Nu exagerez folosind acest termen, cred ca efectele asupra societatii romanesti, lasate de cei zece ani de regim Basescu, sunt destul de asematoare cu cele lasate de regimul nazist in Germania si de asta spun de debasificarea societatii."

acum 105 luni (10 Sep 2014)

Sa ne aducem aminte ca acum vreun an, un an si jumatate, un alt lider al PSD, domnul ministru Sova nega Holocaustul, petrecut in Romania si dupa asta, a trebuit sa-si puna cenusa in cap si el si tot PSD-ul, in fata comunitatii internationale pe acest subiect", a declarat, George Scutaru, la RFI. Cand se afla in strainatate, vedeti, s-a dus la Beijing si crede ca daca se gudura pe langa Partidul Comunist Chinez, o sa-i ploua cu investitii. O sa vedeti ca peste doua saptamani pleaca in Statele Unite si se va declara un infocat admirator al Statelor Unite si al capitalismului american.

Declaratia liderului deputatilor PNL vine dupa ce, in urma cu cateva zile, premierul Victor Ponta a facut urmatoarea afirmatie la Antena 3: "Nu exagerez folosind acest termen, cred ca efectele asupra societatii romanesti, lasate de cei zece ani de regim Basescu, sunt destul de asematoare cu cele lasate de regimul nazist in Germania si de asta spun de debasificarea societatii." ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro