Scrisorile in care Maria Olaru povestea cum Bellu si Bitang o bateau sunt in mainile altei gimnaste: "Am totul. Celorlalte le e frica sa spuna adevarul"

Scrisorile in care Maria Olaru povestea cum Bellu si Bitang o bateau sunt in mainile altei gimnaste:

Scrisorile pe care le-am primit de la Maria le-am scanat si le-am trimis persoanei care trebuie sa le vada. Si eu am trecut pe acolo si am avut parte de astfel de tratamente.

acum 53 luni (18 Jun 2016)

Mai luam si cate un adidas in fund, sa nu zic altele. Cand era gimnasta, Maria imi trimitea mai multe scrisori despre comportamentul pe care-l aveau doamna Bitang si domnul Bellu cu ea. Scrisorile pe care le-am primit de la Maria le-am scanat si le-am trimis persoanei care trebuie sa le vada. Celorlalte gimnaste le e frica sa spuna ce s-a intamplat si nu vor sa-si puna lumea in cap. Nadia Hategan a zis ca nu vrea sa intervina, dar si ea a trecut prin aceste chinuri. Ii e frica sa spuna ceva acum. Cel mai greu in ziua de azi e sa ramai om curat", a spus fosta mare campioana. Si eu am trecut pe acolo si am avut parte de astfel de tratamente. Imi pare rau ca a trebuit sa se ajunga aici si ca inca sunt persoane care nu cred. Celelalte gimnaste nu pot vorbi de frica. Am fost abuzata fizic, la lot", a declarat si Oana Petrovschi. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro