Scrisoarea unui roman din Italia catre presedintele Klaus Iohannis: "Dizolvati Parlamentul! Haideti sa mergem spre o viata normala"

Una dintre cele mai apreciate reactii printre romanii de pe Internet vine de la un barbat din Iasi care locuieste si munceste in Milano, Italia. Sincer ne-am saturat sa fim abandonati de ambulante pe camp, sa nu gasim abecedare pe banci in prima zi de scoala, sa primim 8 euro alocatie de stat pentru copiii nostri. Ma deranjeaza ca suntem sclavii bancilor, ma deranjeaza ca nu mai suntem noi, poporul roman, primul producator de petrol din Europa, de pe urma caruia sa traim decent, ma deranjeaza ca cele mai salbatice paduri din Europa ajung in gaterele din Austria pentru a imbogati cativa parlamentari.

acum 63 luni (26 Mar 2015)

Una dintre cele mai apreciate reactii printre romanii de pe Internet vine de la un barbat din Iasi care locuieste si munceste in Milano, Italia.

Iata scrisoarea lui Ciprian Cazacu: "Domnule Presedinte, asist cu stupoare la mocirla in care se zbate Romania si sunt convins ca si dumneavoastra la fel. E inutil sa va spun ca apelurile dumneavoastra la respectarea justitiei si a statului de drept adresate parlamentului, sunt parte integranta a zicalei ,,cainii latra, caravana trece". Solutia este dizolvarea acestui parlament corupt si mincinos care pateaza istoria Romaniei in asa masura ca daca nu sesizam Guiness Book se sesizeaza ei din oficiu pentru recordul de corupti intr-un parlament al unui stat civil. Asadar, va cer hotarat in calitate de cetatean al Romaniei, sa salvati poporul care v-a ales. Probabil mi-ati raspunde ca nu e atat de simplu, ca nu sunt toti corupti ci doar cei a caror vinovatie e dovedita in justitie. Au avut timp 25 de ani sa dovedeasca buna credinta si nevinovatia. Haideti sa construim impreuna, dumneavoastra si noi poporul, cel mai curat si onest parlament din Europa, doar sunteti obisnuit cu recordurile. Sincer ne-am saturat sa fim abandonati de ambulante pe camp, sa nu gasim abecedare pe banci in prima zi de scoala, sa primim 8 euro alocatie de stat pentru copiii nostri. Vrem sa avem un salariu care sa ne permita sa ne lipsim de ei.Am ajuns la oribila concluzie ca acesti politicieni care pretind ca ne reprezinta in parlament in timp ce dorm sau vizioneaza filme porno pe smartphone-uri, ne-au furat trecutul alungandu-ne in alte tari pentru painea zilnica. Ne-au furat prezentul prin fraude fiscale colosale demne de record si ne-au furat si viitorul domnule presedinte. Au lipsit pe copiii nostri de prima carte, prima piatra de la temelia educatiei lor. As putea continua la nesfarsit sau as putea scrie cartea ,, Istoria coruptiei de la origini si pana in prezent".Consider ca sunt lucruri pe care le stiti deja. Si va rog sa nu ma intelegeti ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro