Scrisoarea unei tinere: Sa te temi si dumneata, domnule Ponta!

Scrisoarea unei tinere: Sa te temi si dumneata, domnule Ponta!

O scrisoare adresata, joi la miezul noptii, pe Facebook premierului Victor Ponta de o tanara, care semneaza cu numele Vio Mihaela Gradinaru, are mari sanse sa devina virala pe Internet dupa ce a fost distribuita de foarte multi utilizatori ai retelei de socializare. Singura deosebire intre dumneata si el ar fi ca el tot mai sper sa existe si sa faca minuni si bucurie in ajun de Craciun iar dumneata faci numai pomeni in ajun de alegeri. Daca o doctrina politica ar mai insemna ceva in tara asta si partidele ar fi pe bune si n-ar fi toate o gluma sinistra, fiecare politician s-ar tine de ce a promis la inceput si n-ar mai migra decat pasarile din Delta in astea 45 de zile. Ma intereseaza si ca devii pe zi ce trece tot mai nesimtitor si asta te face sa pari invincibil si pe noi ne face sa cadem in deznadejde si ganduri serioase de emigrare.

acum 103 luni (4 Sep 2014)

O scrisoare adresata, joi la miezul noptii, pe Facebook premierului Victor Ponta de o tanara, care semneaza cu numele Vio Mihaela Gradinaru, are mari sanse sa devina virala pe Internet dupa ce a fost distribuita de foarte multi utilizatori ai retelei de socializare.

Redam integral, mai jos, textul scrisorii trimise de catre Vio Mihaela Gradinaru premierului Victor Viorel Ponta

Draga Domnule Victor Ponta,

Iti scriu ca si cum i-as scrie lui Mos Craciun. Singura deosebire intre dumneata si el ar fi ca el tot mai sper sa existe si sa faca minuni si bucurie in ajun de Craciun iar dumneata faci numai pomeni in ajun de alegeri. M-am gandit sa iti scriu pentru ca nu incetezi sa ma uimesti in fiecare zi.

Am asteptat sa ajung in seara asta de la birou sa iti scriu, mai mult terapeutic. Te rog sa ma amnistiezi si pe mine luna asta ca m-as mai duce un week-end la mare. Atat de tanara sunt ca pana fac 30 de ani ma pui sa platesc un RCA cu 60% mai mare. Poate ma amnistiezi si de chirie...sa platesc RCA-ul ala nesimtit stabilit de luminatiile voastre. Te rog sa ma scuzi ca lucrez la privat. Sper ca asta nu te va opri si ma vei putea amnistia & favoriza si pe mine. Mai des ca Bianca, Bote si Cruduta la un loc. De acolo se poate doar manipula si dezinforma. Pur si simplu nu inteleg unde se duc o treime din banii munciti de mine lunar, care teoretic ar trebui sa ajunga in scoli, sosele, spitale si proiecte sociale. M-ai facut sa cred ca legea se poate pune in cui intr-o luni si da jos inapoi intr-o joi, peste vreo 45 de zile. Ca se poate maslui orice si ca pentru unii esti muma si pentru altii ciuma. Sa stii ca eu n-am 45 de zile sa imi raspunzi. Pentru ca eu merg zilnic la munca pentru a plati taxele, pensiile dar mai ales pomenile electorale pe care le dai cu atata generozitate catre diverse categorii: bugetari, asistati sociali, BOR si cine te mai ajuta pe dumneata in cer sau pe pamant, sa ajungi presedinte. Apropo de bani si nevoi reale...poa... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro