Scrisoarea unei tinere catre Ponta inspira propaganda: cum s-a ajuns la o varianta dedicata lui Iohannis

Scrisoarea unei tinere catre Ponta inspira propaganda: cum s-a ajuns la o varianta dedicata lui Iohannis

Vio Mihaela Gradinaru, dupa cum se identifica pe retelele de socializare, este o activista de mediu din Bucuresti care, in noaptea de joi spre vineri, a publicat o scrisoare adresata premierului Victor Ponta. Epistola, care a devenit virala de vineri dimineata, cand a fost distribuita de mii de persoane, a vizat o serie de masuri ale Guvernului, intre care si amnistia fiscala extinsa, dar si ordonanta de urgenta prin care se modifica Legea educatiei.

acum 65 luni (9 Sep 2014)

Vio Mihaela Gradinaru, dupa cum se identifica pe retelele de socializare, este o activista de mediu din Bucuresti care, in noaptea de joi spre vineri, a publicat o scrisoare adresata premierului Victor Ponta. Epistola, care a devenit virala de vineri dimineata, cand a fost distribuita de mii de persoane, a vizat o serie de masuri ale Guvernului, intre care si amnistia fiscala extinsa, dar si ordonanta de urgenta prin care se modifica Legea educatiei. Gradinaru a participat, anul trecut, si la protestele fata de proiectul Guvernului privind exploatarea de la Rosia Montana.

Scrisoarea a II-a

Site-ul Romania TV a publicat, ieri, o alta scrisoare, de aceasta data adresata candidatului ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis. Cum crezi ca poti avea sanse sa ajungi presedintele Romaniei, daca te inconjori de persoane precum Vasile Blaga, Catalin Predoiu, Roberta Anastase sau Adriean Videanu?", scrie Vintila.

Bianca Vintila este chiar din Sibiu si in prezent detine un post de consilier la Consilul Judetean Sibiu, condus din 2012 de social-democratul Ioan Cindrea, presedintele organizatiei PSD Sibiu. De asemenea, a fost implicata intr-un proiect finantat din fonduri europene, "Sibiul recicleaza", in cadrul caruia a fost desemnata responsabil pentru Relatii Publice.

Anterior, a lucrat la Directia Judeteana pentru Protectia Copilului Sibiu, institutie aflata de asemenea in subordinea CJ Sibiu. Spre deosebire de textul Mihaelei Gradinaru, distribuit de peste 6.000 de ori, cel al Biancai Vintila a fost distribuit, pana la ora redactarii acestui material, de 18 persoane si organizatii, intre care si PSD Comanesti. De altfel, pe pagina personala de Facebook tanara urmareste intens activitatea liderilor partidului de guvernamant.

Contactati de "Adevarul", reprezentantii CJ Sibiu au refuzat sa comenteze situatia." Adevarul" a incercat sa discute si cu Bia... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro