Scrisoarea politistului Godina catre Mos Craciun: "cu speranta ca nu vei reveni la Mos Gerila, te rog sa ii faci pe romani mult mai greu de prostit"

"Draga Mos Craciun, Poate ti se pare ciudat ca la varsta mea iti mai trimit scrisori, dar stiu pe unul chiar mai in varsta decat mine care i-a trimis o scrisoare lui Trump cu speranta ca o va citi, deci sper si eu ca aceasta scrisoare va ajunge la tine, o vei citi si imi vei indeplini dorinta.

acum 76 luni (24 Dec 2017)

"Draga Mos Craciun, Poate ti se pare ciudat ca la varsta mea iti mai trimit scrisori, dar stiu pe unul chiar mai in varsta decat mine care i-a trimis o scrisoare lui Trump cu speranta ca o va citi, deci sper si eu ca aceasta scrisoare va ajunge la tine, o vei citi si imi vei indeplini dorinta. Imi doresc ca romanii de rand sa nu mai fie atat de usor de manipulat. Unii spun ca si eu as fi "formator de opinie", dat fiind faptul ca sunt urmarit de vreo 400 de mii de oameni. Eu mi-as dori ca fiecare sa isi faca propria opinie, dar daca totusi formez parerea cuiva, as vrea ca de fiecare data cand scriu ceva, acel cineva sa se intrebe: La fel ar trebui sa faca si atunci cand se uita la anumite televiziuni. Acum serios, cat de ingramadit trebuie sa fii ca, macar pentru o secunda, sa crezi ca oamenii aia vor sa iti spuna adevarul? Asa ca, Mos Craciun, cu speranta ca nu vei reveni la Mos Gerila, te rog sa ii faci pe romani mult mai greu de prostit." ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro