Scrisoarea hazlie catre Mos Craciun a unui baietel american a devenit virala, fiind catalogata drept "uimitoare"

Scrisoarea hazlie catre Mos Craciun a unui baietel american a devenit virala, fiind catalogata drept

pic.twitter.com/XUFGMnXDFT -- Sarah McCammon NPR (@sarahmccammon) 3 decembrie 2017 Sarah McCammon, care este reporter la postul national public de radio, a marturisit ca le-a spus mereu copiilor sai ca Mos Craciun este "o poveste amuzanta" si ca darurile de Craciun provin de la persoane reale.

acum 50 luni (5 Dec 2017)

Sarah McCammon, mama copilului, a postat duminica pe Twitter scrisoarea, iar luni devenise deja virala, fiind distribuita de peste 28 000 de persoane, noteaza Reuters, citat de Agerpres.

"Draga Mosule,

Fac acest lucru pentru scoala. pic.twitter.com/XUFGMnXDFT -- Sarah McCammon NPR (@sarahmccammon) 3 decembrie 2017

Sarah McCammon, care este reporter la postul national public de radio, a marturisit ca le-a spus mereu copiilor sai ca Mos Craciun este "o poveste amuzanta" si ca darurile de Craciun provin de la persoane reale.

"I-am incurajat ca la scoala sa pastreze pentru ei adevarul despre Mos Craciun", a precizat mama copilului intr-un e-mail.

Fiului ei mai mic i s-a cerut insa la scoala sa scrie o scrisoare catre Mos Craciun. "Asa ca a facut acest lucru", a scris ea intr-o postare pe Twitter, insotita de o fotografie a scrisorii scrise de mana.

Unii dintre oamenii care au reactionat pe Twitter au fost impresionati de intelepciunea baiatului, in timp ce altii au exprimat o preocupare sincera.

"Fiul nostru este creativ si putin precoce, asa ca, stiindu-i simtul umorului, ni s-a parut hilar", a marturisit McCammon.

Cu toate acestea, ea si sotul ei au fost curiosi in privinta "problemelor" mentionate de baiatul lor.

"El a spus ca se referea la fratele sau mai mare -- in mod specific, presupunem noi, la faptul ca fratele lui il bate frecvent la jocuri video", a mai spus mama copilului. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro