Scrisoarea emotionanta a vaduvei rockerului Chris Cornell: "Regret ca nu am realizat ce se intampla cu tine"

Scrisoarea emotionanta a vaduvei rockerului Chris Cornell:

Intr-o scrisoare deschisa, Vikcy Cornell, cu care rockerul era casatorit de 13 ani, l-a catalogat drept "cel mai bun tata, sot si ginere" si a precizat ca regreta ca nu i-a fost alaturi pentru a evita tragedia, potrivit revistei "Rolling Stone". Vicky si Chris Cornell s-au casatorit in anul 2004 si au impreuna doi copii, Toni (12 ani) si Christopher (11 ani).

acum 78 luni (25 May 2017)

Intr-o scrisoare deschisa, Vikcy Cornell, cu care rockerul era casatorit de 13 ani, l-a catalogat drept "cel mai bun tata, sot si ginere" si a precizat ca regreta ca nu i-a fost alaturi pentru a evita tragedia, potrivit revistei "Rolling Stone".

Chris Cornell, solistul trupelor Soundgarden si Audioslave, s-a sinucis pe 18 mai, fiind gasit spanzurat in camera unui hotel din Detroit, la doar cateva ore dupa ce a sustinut un concert la Fox Theatre.

La scurt timp dupa decesul cantaretului, sotia sa a declarat ca Ativan, un medicament folosit in tratamentul impotriva starilor de anxietate, ar fi putut cauza decesul: "Cand am vorbit la telefon dupa concert am sesizat ca se intampla ceva cu el, era diferit. Ce a urmat este inexplicabil pentru mine si sper ca rapoartele medicale sa-mi ofere mai multe detalii. Stiu ca si-a iubit copiii si ca nu le-ar fi facut rau intentionat luandu-si viata."

Vicky si Chris Cornell s-au casatorit in anul 2004 si au impreuna doi copii, Toni (12 ani) si Christopher (11 ani).

Pentru iubitul meu Christopher,

Ai fost cel mai bun tata, sot si ginere.

Intotdeauna mi-ai spus ca te-am salvat, ca nu ai mai fi trait daca nu m-ai fi intalnit pe mine.

In ultimii 10 ani am trait cea mai frumoasa perioada din vietile noastre si regret nespus, iubitul meu, ca nu am realizat ce se intampla cu tine in acea noapte. Imi pare rau ca erai singur si stiu ca nu ai fost tu, dragul meu Christopher.

Sunt distrusa de durere, dar voi rezista pentru tine si pentru a avea grija de minunatii nostri copii. Se spune ca drumurile care s-au intersectat candva se vor intersecta din nou si stiu ca ma vei cauta, iar eu voi fi acolo asteptandu-te.

Te iubesc mai mult decat oricine a iubit pe cineva in istoria iubirii si mai mult decat oricine o va face vreodata. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro