Scrisoarea de dragoste a unui irlandez pentru Romania: "N-am mai primit un astfel de ajutor la niciun hotel din lume"

Scrisoarea de dragoste a unui irlandez pentru Romania:

John Mullins a spus ca s-a simtit mai bine la noi in tara decat la Paris. Si mai exista o contradictie fata de Paris: meniurile sunt foarte ieftine, chelnerii profesionisti si politicosi, vinul bun este si el foarte ieftin si in plus nu este nevoie de militari pe strazi deoarece Romania nu este o tinta a extremistilor", scrie John Mullins.

acum 86 luni (5 Aug 2016)

John Mullins a spus ca s-a simtit mai bine la noi in tara decat la Paris. "De cand am ajuns in Transilvania acum patru saptamani, eu si sotia mea au fost foarte impresionati de ospitalitatea romanilor. In oricare dintre aceste saptamani pe care le-am petrecut in Romania ne-am simtit mai bine decat in saptamana trecuta la Paris anul acesta: fara infractiuni, posete lasate in siguranta pe scaune si oameni ospitalieri. Si mai exista o contradictie fata de Paris: meniurile sunt foarte ieftine, chelnerii profesionisti si politicosi, vinul bun este si el foarte ieftin si in plus nu este nevoie de militari pe strazi deoarece Romania nu este o tinta a extremistilor", scrie John Mullins.

Ajutat de oamenii din Zarnesti

John Mullins a trimis pe adresa redactiei "Adevarul" si o fotografie (sus) pentru a demonstra ca romanii iti sar imediat in ajutor. "Imediat dupa ce masina noastra a facut pana la Zarnesti, trei barbati care lucrau la saparea unui sant pentru a introduce o conducta in pamant s-au oprit si au venit sa ne ajute. A descoperit ca nu aveam roata de rezerva in masina si m-a transportat pana la Zarnesti la o vulcanizare. Am ajuns la Hotelul Regal din Sinaia, iar Alex de la receptie s-a uitat pe internet si a aflat cum ne poate rezolva problema. Nu am mai primit un astfel de ajutor la niciun hotel din lume", mai scrie John Mullins.

Si-au invitat prietenii in Romania

John Mullins s-a simtit atat de bine in tara noastra incat a decis sa o recomande tuturor prietenilor sai. "Pentru ca am avut o experienta exceptionala si atat de placuta in Romania, am trimis email-uri la toti prietenii si i-am invitat sa vina aici. Oamenii din alte parti ale Europei au trebui sa vina aici pentru a vedea satele romanesti, dar si oamenii sai. Noi cu siguranta o sa ii incurajam sa va viziteze tara asta minunata cand ne vom intoarce in Irlanda", a mai scris John Mullins. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro