Scrisoarea de adio a unui ziarist sinucigas: "Am scris muuulte texte cerute de primarul Chereches". Mesaj audio cutremurator de ramas-bun

Sursa foto: maramuresenii.ro Sursa foto: maramuresenii.ro De asemenea, Octavian Butuza i-a transmis Vioricai Chereches, mama primarului suspendat, ca este vinovata pentru starea primarului si mai dezvaluie ca i-a scris un articol omagial la implinirea varstei de 60 de ani, la cererea primarului. Acuzatii grave la adresa fetelor bisericesti Sursa foto: maramuresenii.ro Alte afirmatii din scrisoarea de adio au legatura cu Iustin Sigheteanul, episcopul de Maramures, despre care spune ca este "cel mai mare huligan si bandit dintre toti arhiereii din istoria omenirii!!!

acum 55 luni (29 Jul 2016)

Despre Catalin Chereches, jurnalistul sustine ca i-a solicitat o locuinta sociala in 2012, inregistrand mai multe cereri la primarie.

"De regula, aceste cereri le faceam sfatuit de dl. E foarte important sa se stie ca am scris texte publicate in ziare, semnate de el, fara sa fiu platit. Nu am primit niciun ban de la primar, nici de la lui! Chiar cred ca Annamaria Somay (sotul ei a avut o tentativa de suicid, intrebati la spital!) si Cristian Span intocmeau (la TV si la ziar) state de plata fictive, cu semnaturi falsificate! Am aflat saptamana trecuta de la un operator care a lucrat la ei", a scris, printre altele, Octavian Butuza, in scrisoarea de adio.

Sursa foto: maramuresenii.ro

Sursa foto: maramuresenii.ro

De asemenea, Octavian Butuza i-a transmis Vioricai Chereches, mama primarului suspendat, ca este vinovata pentru starea primarului si mai dezvaluie ca i-a scris un articol omagial la implinirea varstei de 60 de ani, la cererea primarului.

Acuzatii grave la adresa fetelor bisericesti

Sursa foto: maramuresenii.ro

Alte afirmatii din scrisoarea de adio au legatura cu Iustin Sigheteanul, episcopul de Maramures, despre care spune ca este "cel mai mare huligan si bandit dintre toti arhiereii din istoria omenirii!!! Un calugaras care a reusit performanta intelectala de a absolvi seminarul la virsta de 29 de ani!!! Pentru teza de doctorat trebuie sa multumeasca bietilor monahi care au trudit din rasputeri! Mi-a povestit un calugar ca Iustin a avut o relatie cu o femeie care a vrut sa-si ia viata la presiunile lui. Cum ii da si pseudogazetarului care are poze cu Iustin, fara barba, in slip, cu o de Lapus...", continua el.

Sursa foto: maramuresenii.ro

Jurnalistul si omul de televiziune Octavian Buzura a ales sa-si puna capat zilelor joi, 28 iulie. In scrisoarea de adio e... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro