Scrisoare din arest a baronului PSD Iasi: "Va rog sa va ganditi la vecinul Gheorghe Nichita"

Scrisoare din arest a baronului PSD Iasi:

Primarul de Iasi, aflat in arest la domiciliu in luxoasa sa vila din Copou, cel mai select cartier rezidential din Iasi, a trimis un mesaj pentru public, in care arata ca ii pare rau si ca orasul este functional. Este o datorie de onoare, o obligatia asumata de mine si de echipa mea de care o sa ne tinem de cuvant.

acum 61 luni (10 May 2015)

Primarul de Iasi, aflat in arest la domiciliu in luxoasa sa vila din Copou, cel mai select cartier rezidential din Iasi, a trimis un mesaj pentru public, in care arata ca ii pare rau si ca orasul este functional.

In acelasi timp, baronul PSD cercetat penal pentru ca a hartuit o femeie cu sprijinul Politiei Locale sustine ca cineva a profitat de sinceritatea sentimentelor sale.

"Scrisoare Deschisa catre ieseni

Dragii mei,

Inainte de toate, va rog sa primiti scuzele mele sincere. Acolo, in adancul sufletului vostru, va rog sa intelegeti parerile de rau ale omului Gheorghe Nichita.

In aceste zile, va rog sa va ganditi la mine si altfel decat la primarul care dirijeaza santiere, care elaboreaza proiecte ample de infrastructura, care sprijina prin investitii masive invatamantul iesean. Va rog sa va ganditi la omul Gheorghe Nichita, la tatal Gheorghe Nichita, la vecinul Gheorghe Nichita.

Cred ca acesti doisprezece ani de cand va reprezint ca primar n-au fost vorbe in vant. Iasul se afla in plin proces de reconstructie, de finalizare a unor proiecte foarte importante de infrastructura. E singura realitate care poate vorbi obiectiv despre mine si despre echipa de la Primaria Municipiului Iasi. De aceea, vreau sa va asigur ca orasul este functional si ca fiecare membru al echipei pe care am construit-o duce mai departe proiectele pe care ni le-am asumat. Am avut mare incredere in oameni si nu ma asteptam ca cei pe care-i iubeam sa profite de sinceritatea sentimentelor mele. Nu ma asteptam ca acestia sa nu constientizeze ca fiecare lovitura pe care credeau ca mi-o dau mie, de fapt o aplicau comunitatii al carei reprezentant sunt.

De doisprezece ani, toate mesajele pe care vi le adresez poarta in dreptul numelui meu titulatura de Primar al Municipiului Iasi. Este insasi ratiunea pentru care am muncit in toti acesti doisprezece ani: sa va fiu alaturi, sa va ascult si sa va int... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro