Scrisoare deschisa catre doamna Carmen Iohannis: "Anturajul il strica pe presedinte"

Scrisoare deschisa catre doamna Carmen Iohannis:

> Cred ca sunteti singura persoana care mai poate indrepta cariera politica a presedintelui Klaus Iohannis, care in acest moment are toate premisele unui deznodamant rusinos: acela de a se transforma din reprezentantul unei generatii care si-a dorit un altfel de politica in Romania, in cel de tutore moral al coruptilor, traseistilor si antireformatorilor sau altfel spus, de a deveni dintr-un elev promitator, un repetent.

acum 53 luni (16 Mar 2016)

>

Cred ca sunteti singura persoana care mai poate indrepta cariera politica a presedintelui Klaus Iohannis, care in acest moment are toate premisele unui deznodamant rusinos: acela de a se transforma din reprezentantul unei generatii care si-a dorit un altfel de politica in Romania, in cel de tutore moral al coruptilor, traseistilor si antireformatorilor sau altfel spus, de a deveni dintr-un elev promitator, un repetent.

Pentru a-l salva de acest dezastru este necesar ca cineva sa-i spuna presedintelui Iohannis cateva lucruri de bun-simt, iar dumneavoastra sunteti singura care puteti sa faceti acest lucru fara a fi privita cu suspiciune ca faceti jocuri politice. Sa-i spuneti domnului Iohannis ca a castigat alegerile nu pentru ca a fost un candidat mai bun, ci este rezultatul unei vointe mai puternice decat ambitiile sale personale: al votului milioanelor de romani care s-au saturat de coruptie, minciuna, plagiate, incompetenta si ciocoisme. Sa-i aduceti aminte de promisiunile facute romanilor imediat dupa anuntarea alegerilor, cand si-a asumat schimbarea modului de a se face politica in Romania dar si a clasei politice in ansamblu. Si nu in ultimul rand, sa-i explicati ca "pas cu pas" inseamna sa mergem inainte, nu sa batem pasul pe loc sau sa ne intoarcem de unde am plecat: in mizerie morala, coruptie, haos economic etc. In acest moment, elevul Klaus Iohannis este dezorientat, indecis si accepta, in mod inexplicabil pentru cei care i-au dat mandat sa-i reprezinte, o stare de complicitate cu oameni care il trag in jos. Sunt convins ca in cariera dumneavoastra de profesor ati avut numeroase astfel de cazuri, pe care le-ati rezolvat cu succes, iar elevii si-au revenit si au devenit premianti.

Cred ca este momentul sa-i spuneti presedintelui sa se desparta de oamenii care au legaturi stranse cu trecutul politic rusinos al acestei tari. Ca il vor trada, asa cum si-au tradat in trecut de nenumarate ori fosti sefi, in functie de interesel... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro