Scriitor aradean despre Ioan Gyuri Pascu: "Exuberanta cu prietenii era o masca, un cadou pentru oameni si prieteni"

Scriitor aradean despre Ioan Gyuri Pascu:

Scriitorul si jurnalistul aradean Petre Don, cel care in urma cu cateva saptamani, era alaturi de el la Pecica, cu greu a putut vorbi despre Ioan Gyuri Pascu, deoarece moartea lui l-a intristat.

acum 49 luni (26 Sep 2016)

Scriitorul si jurnalistul aradean Petre Don, cel care in urma cu cateva saptamani, era alaturi de el la Pecica, cu greu a putut vorbi despre Ioan Gyuri Pascu, deoarece moartea lui l-a intristat. Imi placea mult la el talentul muzical si cel actoricesc. Sincer cred ca era un trist, iar exuberanta cu prietenii era o masca, un cadou pentru oameni si prieteni. Aradeanul a si postat pe Facebook o fotografie facuta la inceputul lunii septembrie la Pecica, care este insotita de urmatorul mesaj: "Eram la Pecica, La "Folk pe paine" acum trei saptamani.

Si pe site-ul de socializare Facebook au inceput sa curga mesaje de regret. De exemplu, Adela Cristea a postat:

Offffff... Mai aveai atat de multa bucurie de raspandit in jur!

Ioan Gyuri Pascu, fost membru al grupului Divertis a murit in aceasta dimineata in locuinta sa din Capitala la varsta de 55 de ani. Cei de la SMURD care au ajuns la fata locului au efectuat manevre de resuscitare timp de aproape o ora, insa fara succes.

Nascut pe 31 august 1961, la Agnita, Gyuri Pascu a fost muzician si actor, fiind membru al grupului de umor Divertis. S-a lansat in cariera muzicala in anul 1982 si de atunci a abordat diverse stiluri muzicale, printre care pop, rock, blues, reggae. A lansat mai multe albume muzicale, printre care se numara "Mixed grill" (1993), "Masina cu jazzolina" (1994) si "Ganduri nevinovate" (1997). ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro