Scorpions, la ultimul concert in Romania?

Scorpions, la ultimul concert in Romania?

Aflata intr-un turneu mondial la aniversarea a 50 de ani de cariera si, dupa cum se tem fanii, la ultimul concert din Romania, Scorpions revine pentru a sasea oara pe meleaguri mioritice.

acum 96 luni (16 Jul 2016)

Aflata intr-un turneu mondial la aniversarea a 50 de ani de cariera si, dupa cum se tem fanii, la ultimul concert din Romania, Scorpions revine pentru a sasea oara pe meleaguri mioritice. Dupa o saptamana incarcata, cu spectacole la Istanbul (Turcia), Tel Aviv-Yafo (Israel) si Sofia (Bulgaria), Scorpions va urca pe scena de la Romexpo, de la Bucuresti. Spectacolul incepe de la ora 18.00, iar celebra trupa germana va urca pe scena de la ora 20.30. Scorpions celebreaza astfel, alaturi de fanii romani, aniversarea a 50 de ani de activitate in randul greilor rockului, printr-un turneu mondial gigant sub egida "Return To Forever/ 50th Anniversary Tour!". Klaus Meine (solist vocal), Rudolf Schenker, James Kottak, Matthias Jabs si artistul polonez, Pawel Maciwoda promit un show memorabil, cu efecte speciale si multe surprize.

+La Summitul de la Varsovia Romania a fost tratata ca un membru NATO de mina a ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro