Scolile inchise luni in Bucuresti si alte zece judete din tara

Cursurile vor fi suspendate luni si in toate unitatile de invatamant din judetele Vrancea si Tulcea, precum si in mai multe scoli din Olt si Dambovita. In Bucuresti si judetele Ilfov, Prahova, Buzau, Giurgiu, Ialomita, Calarasi, Braila, Vrancea, Galati, Tulcea si Constanta, avertizate cu cod portocaliu, vantul depaseste la rafala viteze de 70-80 de kilometri pe ora, zapada este troienita si vizibilitatea este redusa sub 50 de metri.

acum 56 luni (17 Jan 2016)

Ministerul Educatiei a anuntat ca luni vor fi suspendate cursurile in toate unitatile de invatamant din Bucuresti si judetele Ilfov, Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Buzau, Braila.

Cursurile vor fi suspendate luni si in toate unitatile de invatamant din judetele Vrancea si Tulcea, precum si in mai multe scoli din Olt si Dambovita.

"Urmare a conditiilor meteorologice nefavorabile, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti si inspectoratele scolare judetene Ilfov, Ialomita si Calarasi au decis, impreuna cu autoritatile locale, suspendarea cursurilor in toate unitatile de invatamant pentru ziua de luni, 18 ianuarie 2016. In celelalte judete din tara afectate de caderile abundente de zapada si de viscol, deciziile privind sustinerea orelor de curs vor fi luate in aceasta dupa-amiaza, in cadrul colegiilor prefecturale", arata Ministerul Educatiei, intr-un comunicat de presa transmis duminica.

In judetul Braila, cursurile au fost suspendate in scolile din mediul rural si din trei orase, respectiv Ianca, Faurei si Insuratei.

Bucurestiul si 11 judete din sud-estul tarii sunt, pana duminica seara, sub avertizare cod portocaliu de ninsori si viscol, iar alte 12 judete din sud, est si centru au fost avertizate cu cod galben.

In Bucuresti si judetele Ilfov, Prahova, Buzau, Giurgiu, Ialomita, Calarasi, Braila, Vrancea, Galati, Tulcea si Constanta, avertizate cu cod portocaliu, vantul depaseste la rafala viteze de 70-80 de kilometri pe ora, zapada este troienita si vizibilitatea este redusa sub 50 de metri. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro