Scolile din Capitala raman inchise toata saptamana

Scolile din Capitala raman inchise toata saptamana

Lista judetelor unde cursurile sunt suspendate: o Luni, 9 ianuarie: Maramures, Braila, Vaslui, Dolj, Suceava, Giurgiu, Teleorman, Botosani, Buzau, Ilfov, Ialomita, Calarasi, Constanta, Vrancea, Tulcea si Municipiul Bucuresti o Marti, 10 ianuarie: Maramures, Braila, Dolj, Suceava, Botosani, Buzau, Ialomita, lfov, Constanta, Vrancea si Municipiul Bucuresti Lista universitatilor care au decis suspendarea activitatilor didactice in zilele de 9 si 10 ianuarie 2017: * Institutul Teologic Penticostal din Bucuresti * Universitatea "Ovidius" din Constanta * Universitatea Maritima din Constanta * Universitatea Politehnica din Bucuresti * Universitatea Tehnica de Constructii din Bucuresti * Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti * Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti * Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica "I.

acum 38 luni (9 Jan 2017)

"M-am consultat cu domnul ministru al Educatiei, cu inspectorul scolar general, cu domnul prefect, cu primarii de sectoare, cu medici, cu parinti si concluzia este una foarte clara. Avand in vedere conditiile meteo vitrege, scoala ar putea sa inceapa vineri in Capitala, ceea ce ar fi neplacut, pentru ca e zi de final de saptamana, asa ca am luat decizia ca toate cursurile sa inceapa luni, 16 ianuarie", a anuntat, luni seara, Gabriela Firea.

"In privinta universitatilor, asa cum stiti, exista autonomie universitara si fiecare universitate va lua propria decizie si o va anunta pe site-ul facultatilor", a mai spus Firea.

Astfel, elevii din Bucuresti, dar si din mai multe judete ale tarii, vor ramane acasa luni si marti, dupa ce autoritatile au decis sa suspende cursurile din cauza gerului.

Lista judetelor unde cursurile sunt suspendate:

o Luni, 9 ianuarie: Maramures, Braila, Vaslui, Dolj, Suceava, Giurgiu, Teleorman, Botosani, Buzau, Ilfov, Ialomita, Calarasi, Constanta, Vrancea, Tulcea si Municipiul Bucuresti

o Marti, 10 ianuarie: Maramures, Braila, Dolj, Suceava, Botosani, Buzau, Ialomita, lfov, Constanta, Vrancea si Municipiul Bucuresti

Lista universitatilor care au decis suspendarea activitatilor didactice in zilele de 9 si 10 ianuarie 2017:

* Institutul Teologic Penticostal din Bucuresti

* Universitatea "Ovidius" din Constanta

* Universitatea Maritima din Constanta

* Universitatea Politehnica din Bucuresti

* Universitatea Tehnica de Constructii din Bucuresti

* Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

* Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti

* Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica "I. Caragiale" din Bucuresti

* Universitatea Emanuel din Oradea ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro