Sclava sexuala obligata sa se prostitueze de la 13 ani: "Nu am avut de ales. Nu puteam sa le spun nu, dar plangeam"

Maiya, o femeie din Nepal, este una din milioanele de victime ale traficului de carne vie. La cinci ani de la rapire, Maiya si-a castigat libertatea , dar a continuat sa lucreze la bordel, pentru ca nimeni nu a vrut sa ii dea o mana de ajutor.

acum 98 luni (2 Aug 2015)

Maiya, o femeie din Nepal, este una din milioanele de victime ale traficului de carne vie. Aceasta a fost privata de copilarie la varsta de 13 ani, cand a fost rapita de pe strada si obligata sa se prostitueze in Calcutta, India. "Nu am avut de ales, a trebuit sa fac asta. Mi-au spus ca trebuie sa muncesc acolo la fel cum fac celelalte femei. Nu cunosteam pe nimeni si nu puteam sa fug acasa, pentru ca Nepal era foarte departe", povesteste victima. La cinci ani de la rapire, Maiya si-a castigat libertatea , dar a continuat sa lucreze la bordel, pentru ca nimeni nu a vrut sa ii dea o mana de ajutor.

Tan este fondatoarea companiei producatoare de sapun Touch Nature, care le ajuta pe femeile ca Maiya, victime ale sclaviei sexuale, sa se reintegreze in societate. Potrivit antreprenoarei, majoritatea femeilor care ajung sa fie vandute in bordeluri nu isi doresc decat o sursa de venit pentru a-si intretine familia. Astfel, promitandu-le slujbe si oportunitati, traficantii de carne vie le ademenesc in alte tari, unde ajung sa fie scoase la licitatie. Telul lui Josephine Tan este sa le ajute pe femeile ca Maiya sa redevina independente si sa aiba o sansa la o viata normala. Compania ei, Touch Nature, le angajeaza pe acestea in activitatile de productie. Despre protejata ei, fondatoarea companiei are numai cuvinte de lauda. "A fost dispusa sa munceasca mult si este unul din cei mai buni angajati. Este foarte inteligenta si ii poate invata, la randul ei, pe altii. Potrivit statisticilor, aproximativ 20,9 milioane de barbati, femei si copii sunt fortati sa lucreze in industria sexului, la nivel mondial. Traficul de carne vie este o problema an 161 de state, indiferent de starea socio-economica, istorie sau structura politica. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro