Schimbul de informatii din cadrul NATO, sub lupa unui diplomat german care a lucrat la Moscova

Schimbul de informatii din cadrul NATO, sub lupa unui diplomat german care a lucrat la Moscova

Postul de asistent pentru informatii si securitate al secretarului general al NATO a fost infiintat ca urmare a unei decizii luate in acest sens la summitul Aliantei de la Varsovia pentru a umple o lacuna in evaluarea si colectarea de informatii, asigurata pana acum de Statele Unite.

acum 88 luni (22 Oct 2016)

Postul de asistent pentru informatii si securitate al secretarului general al NATO a fost infiintat ca urmare a unei decizii luate in acest sens la summitul Aliantei de la Varsovia pentru a umple o lacuna in evaluarea si colectarea de informatii, asigurata pana acum de Statele Unite. Este vorba de terorism, de razboiul hibrid si de operatiunile noastre", a declarat purtatorul de cuvant al Aliantei, Dylan White.

Arndt Freytag von Loringhoven, in varsta de 59 de ani, este un diplomat cu 30 de ani de experienta. El a lucrat o perioada la Ambasada Germaniei la Moscova, a fost director adjunct al Serviciului german de informatii externe (BND) in perioada 2007-2010 si este din august 2014 ambasador al Germaniei in Cehia. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro