Schimbarile majore aduse de eclipsa, explicate de astrologul Maria Sarbu: cum influenteaza destinul fiecarei zodii

Schimbarile majore aduse de eclipsa, explicate de astrologul Maria Sarbu: cum influenteaza destinul fiecarei zodii

Asadar ceea ce stim si ceea ce nu stim ca mostenim de la tata si din neamul acestuia urmeaza sa se manifeste si sa iasa la suprafata, sa fie descoperite. Fiecare zodie va fi influentata pe un palier de viata unde se vor materializa schimbari si revelatii ce vor fi insotite de contexte si evenimente. O perioada favorabila regasirii celor pierduti si iesirii din incurcaturi, iesirii la lumina, trecerea de la o etapa de supravietuire la una de putere si depasirea conditiei sau propriilor limite. Revelatiile fiecaruia vor curge firesc in perioada urmatoare pe cate un sector de viata si vom beneficia cu totii de energii calde si placute care ne vor scoate din confortul nostru pentru a ne impinge spre evolutie. Magia eclipsei inseamna pentru tine: liniste, puterea de a te proteja de tine, de a iesi de sub presiunile pe care ti le-ai generat in timp si de a-ti schimba obiceiurile.

acum 47 luni (21 Aug 2017)

O eclipsa care ne aduce influente din diferite energii ce urmeaza sa se manifeste pentru urmatoarele sase luni si cu efecte in urmatorii ani.

Primele idei care se detaseaza in preajma acestei eclipse se refera la mostenirile genetice pe care le avem fiecare din familia paterna, ceea ce ne va aduce in prezent situatii si efecte ale factorului genetic. Asadar ceea ce stim si ceea ce nu stim ca mostenim de la tata si din neamul acestuia urmeaza sa se manifeste si sa iasa la suprafata, sa fie descoperite.

Fiecare zodie va fi influentata pe un palier de viata unde se vor materializa schimbari si revelatii ce vor fi insotite de contexte si evenimente.

Orgoliul si mandriile pot lua amploare pe un fond de sensibilitate. Este o zi care poate conduce foarte usor la stari de panica sau atacuri de panica, de asemenea in functie de aspectele individuale.

Insotita de Mercur retrograd, aceasta eclipsa vine cu o energie puternica pentru a-i ridica pe cei cazuti in lupte de supravietuire sau dupa esecuri din care nu mai stiu/vor sa se ridice. O perioada favorabila regasirii celor pierduti si iesirii din incurcaturi, iesirii la lumina, trecerea de la o etapa de supravietuire la una de putere si depasirea conditiei sau propriilor limite.

Este posibil in aceasta perioada sa se desparta sau sa se casatoreasca perechi formate din Pesti si Capricorn.

Revelatiile fiecaruia vor curge firesc in perioada urmatoare pe cate un sector de viata si vom beneficia cu totii de energii calde si placute care ne vor scoate din confortul nostru pentru a ne impinge spre evolutie. Berbec

Hotarari despre si in legatura cu ceea ce le este cel mai drag: copii, suflet si pasiuni. O etapa care iti reveleaza mosteniri pe care le dai mai departe copiilor si pe care la randul tau le-ai primit din neamul tatalui. Este ziua care iti va reface puterea si iti va semnala ca ai nevoie sa te relaxezi dupa o lunga perioada in care ai evitat sa i... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro