Schimbarea la fata a creditului cu buletinul: interesul pentru rate creste in comertul online

Schimbarea la fata a creditului cu buletinul: interesul pentru rate creste in comertul online

Valoarea medie a cosului de cumparaturi pentru comenzile achitate in rate este intre 800 si 1.000 de lei, semnificativ mai mare fata de valoarea medie a comenzilor inregistrate in mod obisnuit. De Black Friday si in ultima perioada din an, cand, de regula, sunt cele mai multe achizitii, nevoia acestora pentru plata in mai multe rate creste.

acum 91 luni (1 Nov 2016)

evoMAG va avea mai multe etape pentru Black Friday. Prima este acum, intre 1 si 4 noiembrie, si mai urmeaza campanii in urmatoarele saptamani. Pana atunci, este interesant de stiut ca 8% din clientii sai prefera ratele. Magazinul are parteneriat cu 10 institutii financiare bancare si nebancare si estimeaza ca ponderea achizitiilor in rate va creste pana la finalul anului, ca urmare a demararii campaniilor de reduceri.

Valoarea medie a cosului de cumparaturi pentru comenzile achitate in rate este intre 800 si 1.000 de lei, semnificativ mai mare fata de valoarea medie a comenzilor inregistrate in mod obisnuit.

De Black Friday si in ultima perioada din an, cand, de regula, sunt cele mai multe achizitii, nevoia acestora pentru plata in mai multe rate creste. Astfel, si optiunile de plata sunt mai diverse. Cat despre campanie acum sunt disponibile circa 6.500 de unitati, din aproape toate categoriile de produse existente, si cele mai multe dintre produsele aflate acum la promotie nu vor fi incluse in oferta din perioada 18 - 20 noiembrie.

Trendul platii in rate e in crestere in ultimii ani, cuvintele "fara dobanda" fiind destul de atractive, dar si permite achizitii la preturi mai mari. Totusi, reteta turceasca de rata fara dobanda pentru cumparaturile platite cu cardul de credit, preluata de multe banci in ultimii ani, aduce si probleme. Altfel, daca te poti lipsi de produse, te poti lipsi si de povara unei rate. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro