Schimbare importanta in programul Simonei Halep. Romanca a stabilit care va fi primul turneu pentru ea in 2016

Schimbare importanta in programul Simonei Halep. Romanca a stabilit care va fi primul turneu pentru ea in 2016

La turneul cu premii de 880.000 de dolari, care va avea loc in perioada 3-9 ianuarie, Simona va fi cap de serie numarul 1, dar va avea adversare pe masura valorii ei: Garbine Muguruza, a treia jucatoare a lumii, si Maria Sharapova, ocupanta locului 4 in lume.

acum 74 luni (25 Nov 2015)

Simona Halep, evident, sfatuita de tehnicianul ei, Darren Cahill, a decis sa inceapa in forta sezonul 2016.

Daca despre participarea la Sydney se stia, cea de la Brisbane a fost confirmata oficial abia acum. La turneul cu premii de 880.000 de dolari, care va avea loc in perioada 3-9 ianuarie, Simona va fi cap de serie numarul 1, dar va avea adversare pe masura valorii ei: Garbine Muguruza, a treia jucatoare a lumii, si Maria Sharapova, ocupanta locului 4 in lume. De altfel, rusoaica este si detinatoarea titlului, inaintea ei Serena Williams cucerind trofeul in 2012 si 2013.

Pentru Simona, aceasta va fi a doua participare la Brisbane, dupa cea din 2012, cand a fost invinsa in primul tur de Kim Clijsters. Turneul din China are premii mai mici, de 427.000 de dolari, facand parte din categoria International, spre deosebire de Brisbane, care face parte din categoria Premier International.

De marti, Simona a inceput pregatirea la Poiana Brasov alaturi de Darren Cahill. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro