SCHIMBARE de vreme! PROGNOZA METEO pe TREI ZILE

SCHIMBARE de vreme! PROGNOZA METEO pe TREI ZILE

Temperaturile maxime mai cresc putin, astfel ca la amiaza vor fi 20 de grade chiar si in depresiunile transilvane, iar la Oradea si Satu Mare vor fi 24 de grade. Si aici temperatura creste semnificativ, astfel ca vor fi 19...20 de grade in toata regiunea si izolat chiar 21 de grade.** Si in Dobrogea norii sunt prezenti si izolat, in prima parte a zilei, mai ploua slab.

acum 69 luni (8 Oct 2014)

Cerul va fi variabil, cu innorari in prima parte a zilei, iar vantul nu va trece de moderat.

MUNTE Vremea va fi in general frumoasa si se va incalzi usor in cea mai mare parte a zonei montane. La amiaza vor fi 20 de grade la Stana de Vale, 17 la Predeal, 16 la Paltinis, 14 la Sinaia, 13 la Semenic si 12 sus pe Ceahlau. Cerul va fi variabil, cu innorari in timpul zilei in Carpatii Meridionali si in Muntii Banatului, unde izolat va ploua slab. Mai ales dimineata si noaptea, pe vai si in depresiuni, va fi ceata. Temperaturile maxime mai cresc putin, astfel ca la amiaza vor fi 20 de grade chiar si in depresiunile transilvane, iar la Oradea si Satu Mare vor fi 24 de grade. Si aici temperatura creste semnificativ, astfel ca vor fi 19...20 de grade in toata regiunea si izolat chiar 21 de grade.** Si in Dobrogea norii sunt prezenti si izolat, in prima parte a zilei, mai ploua slab. Si aici se incalzeste fata de ieri: 18 grade la Tulcea si 15 la Constanta. Saltul maximelor este semnificativ: 20 de grade la Focsani, Iasi si Botosani, 19 in Bacau si 18 in Suceava.

VREMEA PE 2 ZILE

Vineri, vremea va fi predominant frumoasa si mai calda decat in mod normal in aceasta perioada a anului in cea mai mare parte a tarii. Maximele zilei vor fi cuprinse intre 16 grade pe litoral si 25 de grade in regiunile intracarpatice. Cerul va fi in general senin, iar vantul va sufla mai tare in nordul Moldovei si in sudul Banatului. In conditii de cer mai mult senin, de la cele 8...9 grade din zori, pana la amiaza mercurul din termometre urca pana la 20....21 de grade.

Si sambata vremea se va mentine predominant frumoasa si calda pentru aceasta perioada, in special in vestul, nord-vestul si centrul tarii unde maximele ajung pana la 26 de grade. Cerul va fi in general senin, iar in zonele joase, mai ales dimineata, local, va fi ceata. Cerul va fi in general senin, vantul va sufla cel mult moderat, iar la amiaza vor fi in jur de 21 de grade. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro