Schimbare de macaz pentru Donald Trump: "Regret ca nu am ales mereu cuvintele potrivite"

Schimbare de macaz pentru Donald Trump:

Declaratiile, citite de pe un prompter care afisa un discurs prestabilit, vin la scurt timp dupa ce Trump si-a reorganizat echipa de campanie, numind-o pe Kellyane Conway ca manager si pe presedintele executiv al portalului de stiri conservator Breitbart News, Steve Bannon, ca manager al campaniei.

acum 87 luni (19 Aug 2016)

"Cateodata, in valtoarea dezbaterii sau vorbind despre o multitudine de probleme, nu alegi cuvintele potrivite sau spui lucrul gresit. Prea multe sunt in joc pentru a ne consuma asupra acestui tip de probleme" a declarat Trump sustinatorilor prezenti la un eveniment din Charlotte, Carolina de Nord.

Declaratiile, citite de pe un prompter care afisa un discurs prestabilit, vin la scurt timp dupa ce Trump si-a reorganizat echipa de campanie, numind-o pe Kellyane Conway ca manager si pe presedintele executiv al portalului de stiri conservator Breitbart News, Steve Bannon, ca manager al campaniei. Printre altele, magnatul american a imitat dizabilitatea unui reporter critic la adresa sa, a sugerat ca mama unui erou de razboi decedat in Irak nu a vorbit ca invitata la Conventia Democrata fiindca este musulmana, si a insinuat ca tatal fostului contracandidat la nominalizarea democrata Ted Cruz ar fi participat la asasinarea fostului presedinte John Fitzgerald Kennedy. De obicei, magnatul fie isi apara afirmatiile, fie nega ca le-ar fi spus sau ca aveau caracter rautacios, inainte de a trece la alte declaratii controversate fara a le mai adresa. "O sa ne asiguram ca Donald Trump este confortabil in propria lui piele, si ca nu o sa-si piarda autenticitatea aceea pe care pur si simplu nu o poti cumpara", declarase Conway la CNN despre strategia noii conduceri a campaniei lui Trump, cu cateva ore inainte de discurs. Dar scuzele din aceasta seara reprezinta doar o fraza bine scrisa pana cand ne specifica care dintre comentariile lui jignitoare si abuzive le regreta - si isi schimba complet tonul" a declarat Christina Reynolds, purtatoarea de cuvant a campaniei lui Clinton, intr-un comunicat emis la scurt timp dupa discursul lui Trump. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro