SCHIMBARE brusca! METEO PE TREI ZILE

SCHIMBARE brusca! METEO PE TREI ZILE

Va fi innorat in prima parte a zilei, apoi soarele se va arata tot mai generos si va ridica mercurul din termometre spre o maxima in jur de 20 de grade - asadar o zi mai calda decat ieri. Temperaturile maxime sunt si astazi sub cele normale pentru aceasta data: 19 grade vor fi la Galati si Iasi, 17 grade in Bacau si 16 grade la Suceava.

acum 118 luni (26 Sep 2014)

Va fi innorat in prima parte a zilei, apoi soarele se va arata tot mai generos si va ridica mercurul din termometre spre o maxima in jur de 20 de grade - asadar o zi mai calda decat ieri.

MUNTE La munte vremea se va ameliora sub aspectul precipitatiilor si se va incalzi usor. Toaca, 14 grade la Predeal, 12 grade la Paltinis si 14 grade la Stana de Vale. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in Carpatii Orientali si Meridionali, unde doar izolat se vor semnala ploi slabe. Duminica vremea va fi frumoasa si va continua sa se incalzeasca usor. Termometrele vor arata 19 grade la Timisoara, Oradea si Satu Mare, 20 de grade la Alba Iulia si numai 14 grade la Miercurea Ciuc - asadar inca racoare in special in zonele depresionare.

In sud ziua incepe cu nori si izolat ploi slabe, dar mai apoi soarele se arata tot mai generos. In aceste conditii temperatura va fi mai ridicata decat ieri - maxime de 19...20 de grade, insa tot sub mediile climatologice cu 3...4 grade. Temperaturile maxime vor fi de 18 grade in Constanta si 19 grade la Tulcea.

Vantul va avea intensificari temporare si partea centrala si sudica a Moldovei, dar aspectul vremii se inbunatateste. Vor mai fi unele innorari, dar numai izolat va ploua slab si trecator. Temperaturile maxime sunt si astazi sub cele normale pentru aceasta data: 19 grade vor fi la Galati si Iasi, 17 grade in Bacau si 16 grade la Suceava. Doar vantul continua sa prezinte intensificari in estul si sud-estul tarii, precum si la munte. Temperaturile maxime, mai ridicate decat in zilele precedente, vor fi cuprinse intre 16 grade in Bucovina si depresiunile din estul Transilvaniei si 23 de grade in vestul Olteniei. Soarele va avea o prezenta geroasa, norii vor fi numai de decor, iar vantul va sufla slab pana spre moderat. Temperatura maxima va fi de 21...22 de grade.

Luni vremea ramane frumoasa si va continua sa se incalzeasca usor. Astfel dupa o dimineata racoroasa, cu minus 3 grade si bruma in depres... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro