Scene teribile intr-un bloc din apropierea CJAS Vaslui: "Arestati-ma, ca femeia este moarta in casa"

Scene teribile intr-un bloc din apropierea CJAS Vaslui:

Conflictele dintre cei doi soti, care locuiau in blocurile Q din apropierea Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Vaslui erau la ordinea zilei, povestesc vecinii.

acum 74 luni (11 Jul 2016)

Conflictele dintre cei doi soti, care locuiau in blocurile Q din apropierea Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Vaslui erau la ordinea zilei, povestesc vecinii. Pe fondul neintelegerilor, se agresau reciproc, femeia fiind deseori alungata de acasa "pentru a face rost de bautura".

Duminica seara, barbatul de 49 de ani si-a zdrobit sotia cu pumnii si picioarele, iar dupa ce s-a dezmeticit si si-a dat seama ca aceasta nu mai este in viata, a incercat sa isi ia zilele, tainudu-si venele. Impreuna cu politistii s-a intorsc la locul crimei, fiind solicitat si un echipaj de la Ambulanta, pentru a-i acorda ingrijiri.

In timp ce cadrele medicale ii pansau ranile superficiale, criminalistii au intrat in locuinta insalubra a celor doi si au gasit-o pe femeia de 43 de ani prabusita langa usa. Ancheta a fost preluata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui. Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore, urmand a fi prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva, sub acuzatia de omor. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro