Scene incredibile intr-un mall: "bataie cu picioarele si suturi in cap", in timp ce "toti treceau ca niste statui reci"

Scene incredibile intr-un mall:

Ieseanul a povestit cum in plina zi, in fata unei case de schimb valutar de la intrarea in unul din cele mai frecventate malluri din oras, unul din clienti a fost snopit in bataie. Unde s-a blocat o investitie de 75 de milioane de euro Aeroportul din Romania care a ajuns de la 73.000 de pasageri anual la 76.000 de clienti intr-o singura luna.

acum 75 luni (27 Nov 2017)

Ieseanul a povestit cum in plina zi, in fata unei case de schimb valutar de la intrarea in unul din cele mai frecventate malluri din oras, unul din clienti a fost snopit in bataie.

Bogdan Tanasa a postat luni seara, 27 noiembrie, mai multe randuri despre incidentul de la Iulius Mall Iasi.

Stateam astazi la rand la casa de schimb valutar, de la Parterul Iulius Mall din Iasi, ziua in jurul orei 13:00 !!

Un client in fata mea era la ghiseu schimba si el niste bani, la care, vine un "smecheras" se baga in fata si ii zice: boss, lasa-ma sa schimb 50EUR ca nu am eu timp sa stau la rand !

- Baiatul, care astepta sa-i dea operatoarea banii, ii explica "smecherasului colorat" ca are de luat euro la schimb si sa nu se bage peste el !!

Atat i-a trebuit "smecherului", au mai aparut nu stiu de unde, inca 2 si l-au omorat cu bataia pe bietul client, bai oameni buni, bataie cu picioarele si suturi in cap!!!!

M-am bagat sa-i opresc, de unde ca mai aveau putin si sareau si pe mine!! Il intreb pe cel din spatele meu de la la rand: da ce ce nu te-ai bagat ??

PAZA de la Iulius Mall, ce aveti de zis ??!!!

Saracul om plangea ca avea avion intr-o ora, si zicea cum o sa iasa cu fata tumefiata din tara la controlul pasaportului! Pe de alta parte, reprezentantii Politiei spun ca nu au fost sesizati cu privire la un incident de acest fel.

Citeste si:

Cel mai mare proiect de infrastructura rutiera din Moldova, intors din drum. Unde s-a blocat o investitie de 75 de milioane de euro

Aeroportul din Romania care a ajuns de la 73.000 de pasageri anual la 76.000 de clienti intr-o singura luna. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro