Scene INCREDIBILE. A venit la vot cu TOPORUL si CARTOFI oferiti ca MITA ELECTORALA. Urmarea este FABULOASA

Scene INCREDIBILE. A venit la vot cu TOPORUL si CARTOFI oferiti ca MITA ELECTORALA. Urmarea este FABULOASA

Tot in Ciobanu, actualul primar, Tudorel Gurgu, este acuzat de catre reprezentantii PNL ca ar transporta cetatenii cu masina la sectiile de votare. Din cele transmise de martori, se pare ca barbatul incerca sa intimideze persoanele care doreau sa voteze cu arm ape care o tinea cu el.

acum 72 luni (5 Jun 2016)

Votul pentru alegerea primarilor in data de 5 iunie a provocat scandaluri in multe comune si localitati din tara. Se pare ca de aceste incidente nu este scutit nici judetul Constanta, comuna Ciobanu fiind un loc in care s-au inregistrat foarte multe situatii incredibile. Toate au avut nevoie de interventia politiei sau a autoritatilor care puteau sa calmeze spiritele.

Comuna Ciobanu din Judetul Constanta a fost locul in care s-au inregistrat foarte incidente de ordin penal. Printre ele, unele stupide, dar care au dus la situatii in care fortele de ordine au fost nevoite sa faca dosar penal, potrivit telegrafonline.

In aceasta comuna, unul dintre apropiatii unui candidat la primarie este acuzat ca ar fi oferit cartofi alegatorilor.

Tot in Ciobanu, actualul primar, Tudorel Gurgu, este acuzat de catre reprezentantii PNL ca ar transporta cetatenii cu masina la sectiile de votare. Mai multe persoane s-au plans ca un barbat inarmat cu un topor se afla langa o sectie de votare. Din cele transmise de martori, se pare ca barbatul incerca sa intimideze persoanele care doreau sa voteze cu arm ape care o tinea cu el. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro