Scenariul diabolic al unei escroace din Buzau: a stors zeci de mii de lei, in cinci luni, de la "iubitul" cunoscut pe Facebook

Scenariul diabolic al unei escroace din Buzau: a stors zeci de mii de lei, in cinci luni, de la

Patruns adanc de fiorul dragostei, barbatul nu a mai fost in stare sa judece si, fara sa stea prea mult pe ganduri, a transferat suma de 60 de lei in contul unei prietene a fetei, care se afla deja la banca. Indivizii de la celalalt capat al firului l-au amenintat spunandu-i ca este suspect in clonarea contului apartinand prietenei viitoarei sotii si l-au determinat sa depuna in contul respectiv sume de bani, in caz contrar urmand sa fie cercetat de DNA si DIICOT.

acum 101 luni (15 Jan 2016)

Personajele povestii sunt Vlad Gabriel, fiul unui medic din Campina, si Monica Pascu, o escroaca ascunsa in spatele unui cont de Facebook. Cei doi s-au cunoscut in iulie 2015 pe Facebook si au inceput sa vorbeasca.

Chiar daca nu s-au intalnit o perioada lunga timp, barbatul a fost sunat la sfarsitul lunii august de Monica pentru a-I spune ca, dupa o plimbare la Ploiesti, i-a fost furata geanta cu bani, acte si alte bunuri personale.

Patruns adanc de fiorul dragostei, barbatul nu a mai fost in stare sa judece si, fara sa stea prea mult pe ganduri, a transferat suma de 60 de lei in contul unei prietene a fetei, care se afla deja la banca. Astfel, barbatului i s-a solicitat suma de 10.000 de lei, bani care urmau sa fie transferati in contul prietenei fetei. Pretextul cerereii a fost acela ca astfel demonstreaza rudelor plecate in America buna - credinta a partenerului, dar si posibilitatile financiare pe care acesta le avea. Indivizii de la celalalt capat al firului l-au amenintat spunandu-i ca este suspect in clonarea contului apartinand prietenei viitoarei sotii si l-au determinat sa depuna in contul respectiv sume de bani, in caz contrar urmand sa fie cercetat de DNA si DIICOT.

Observand ca "are balta peste", escroaca si complicii ei au continuat amenintarile, prahoveanul fiind nevoit sa auda ca mama sa ba urma sa devina victima unui accident rutier, ba ca va fi anchetata de DIICOT si DNA. Dupa cinci luni de aventura amoroasa virtuala l-a costat pe prahovean, in total, 70.190 de lei. In prezent se afla sub control judiciar pe o perioada de 60 de zile, pentru savarsirea infractiunilor de inselaciune si santaj. In urma cu un an, a inselat o tanara din Buzau, care i-a dat Monicai Petcu suma de 1.000 de lei, pentru a "intermedia" angajarea pe un post de secretara intr-o unitate militara din Buzau. A primit o condamnare la doi ani si 8 luni de inchisoare cu suspendare sub acuzatia de trafic de influenta, sentinta nefiind defintiva. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro