Scenariu: Valeriu Steriu la sefia spionajului extern

Scenariu: Valeriu Steriu la sefia spionajului extern

Presedintele UNPR, Valeriu Steriu, ar putea ajunge directorul Serviciului de Informatii Externe, scenariul fiind lansat de PSD-PMP. "Schimbul pentru ca UNPR- ul sa treaca prin fuziune in PNL este ca Iohannis sa il numeasca pe Valeriu Steriu director la SIE, in locul lui Mihai Razvan Ungureanu", a declarat fostul deputat Gelu Visan, in prezent membru PMP, la dcnews.

acum 81 luni (3 Jul 2016)

Presedintele UNPR, Valeriu Steriu, ar putea ajunge directorul Serviciului de Informatii Externe, scenariul fiind lansat de PSD-PMP.

Contactat de EVZ, Valeriu Steriu a declarat ca nu a negociat preluarea SIE: "Subiectul sefiei SIE este prea se rios pentru a fi discutat public in acesti termeni. Nu cred ca functia de sef al SIE se negociaza politic. Liderul UNPR a adaugat ca nici el, si nici partidul pe care il conduce, nu pot accepta "destabilizarea SIE".

"Schimbul pentru ca UNPR- ul sa treaca prin fuziune in PNL este ca Iohannis sa il numeasca pe Valeriu Steriu director la SIE, in locul lui Mihai Razvan Ungureanu", a declarat fostul deputat Gelu Visan, in prezent membru PMP, la dcnews. Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a intarit ieri scenariul spunand ca a auzit de la mai multi UNPR-isti despre aceasta presupusa negociere. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro