Scenariu straniu in cazul mortii brutale in Spania a unei romance de 37 de ani: victima si criminalul erau protagonistii unui joc sexual extrem

Scenariu straniu in cazul mortii brutale in Spania a unei romance de 37 de ani: victima si criminalul erau protagonistii unui joc sexual extrem

Crima din localitatea spaniola Collado Villaba, asezare aflata in apropiere de Madrid, careia i-a cazut victima Valentina Chiriac - o romanca in varsta de 37 de ani originara din Hanu Conachi, judetul Galati - starneste in continuare numeroase comentarii si supozitii. Valentina Chiriac FOTO Facebook Prima ipoteza, sustinuta de fratele principalului suspect, ar fi aceea ca Valentina, care - zice acesta - in ultima vreme ar fi avut crize de depresie din cauza situatiei familiale (femeia avea un copil de 6 ani cu spaniolul, dar mai avea doua fete, din prima casnicie, care traiau departe de ea, in Romania) s-ar fi sinucis dupa scenariul unui celebru film american.

acum 85 luni (9 Jun 2017)

Crima din localitatea spaniola Collado Villaba, asezare aflata in apropiere de Madrid, careia i-a cazut victima Valentina Chiriac - o romanca in varsta de 37 de ani originara din Hanu Conachi, judetul Galati - starneste in continuare numeroase comentarii si supozitii. Am sunat la politie sa anunt ca imi este jefuita casa si ca sotia mea este in pericol", ar fi declarat Arellana, potrivit publicatiei "El Pais".

Prima expertiza medico-legala a constatat ca Valentina Chiriac a fost ucisa intre orele 4.00 si 5.00 dimineata, cand Arellana era acasa, conform propriei declaratii. Acesta a si fost motivul pentru care, desi in prima faza a fost lasat liber, spaniolul a fost arestat imediat dupa ce medicii legisti au emis actul de deces.

Judecatorii spanioli au decis ca suspectul va ramane in arest fara drept de eliberare pe cautiune, la luarea deciziei contribuind decisiv doua aspecte: faptul ca omorul pare sa fi fost premeditat (victima a fost ucisa prin sufocare cu o punga pusa pe cap si legata cu banda adeziva, iar mainile ii era legate la spate) si faptul ca suspectul neaga orice fel de vinovatie.

Ziarele spaniole merg in marea lor majoritate pe ipoteza crimei, insa exista si surse care indica alte doua ipoteze legate de circumstantele care au dus la moartea Valentinei Chiriac.

Valentina Chiriac FOTO Facebook

Prima ipoteza, sustinuta de fratele principalului suspect, ar fi aceea ca Valentina, care - zice acesta - in ultima vreme ar fi avut crize de depresie din cauza situatiei familiale (femeia avea un copil de 6 ani cu spaniolul, dar mai avea doua fete, din prima casnicie, care traiau departe de ea, in Romania) s-ar fi sinucis dupa scenariul unui celebru film american. Ipoteza poate fi plauzibila doar in situatia in care mainile femeii ar fi fost blocate de catuse si nu legate cu sfoara, insa acest aspect nu a fost facut deocamdata public de catre anchetato... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro