Scandalurile care au zguduit epoca de aur a Hollywood-ului

Aventura amoroasa a actritei Ingrid Bergman curegizorul Roberto Rossellini Actrita suedeza Ingrid Bergman, cunoscuta pentru frumusetea sa rapitoare, si-a patat reputatia la inceputul anilor '50 din cauza aventurii amoroase pe care a avut-o cu regizorul Roberto Rossellini, scrie "The Huffington Post". Potrivit presei internationale, celebrul actor avea o adevarata pasiune pentru femeile foarte tinere, iar la 29 de ani s-a casatorit cu o fata in varsta de numai 16 ani, care sustinea ca Chaplin a luat-o de nevasta dupa ce a lasat-o gravida. La doua zile de la divortul actritei de Fisher, ea si Burton au zburat la Montreal, s-au cazat la hotelul Ritz Carlton sub numele de domnul si doamna Smith si s-au casatorit.

acum 63 luni (9 Jul 2015)

Aventura amoroasa a actritei Ingrid Bergman curegizorul Roberto Rossellini

Actrita suedeza Ingrid Bergman, cunoscuta pentru frumusetea sa rapitoare, si-a patat reputatia la inceputul anilor '50 din cauza aventurii amoroase pe care a avut-o cu regizorul Roberto Rossellini, scrie "The Huffington Post". In cele din urma, Ingrid Bergman a ramas insarcinata cu amantul ei si i-a cerut divortul lui Lindstrom, actele fiind semnate cu doar cateva zile inainte de nasterea bebelusului. Desi, la scurt timp dupa nasterea copilului, Bergman si Rossellini s-au casatorit, aventura lor amoroasa a devenit un scandal international, publicul taxand-o pe actrita a carui cariera a avut de suferit. Cuplul, care a mai avut inca doi copii, printre care modelul Isabella Rossellini, a divortat la mijlocul anilor '50, iar Bergman a inceput sa aiba din nou succes, reusind sa castige inca un premiu Oscar.

Ingrid Bergman si Roberto Rossellini FOTO "The Huffington Post" Obsesia lui Charlie Chaplin pentru minore

Imaginea inocenta construita in jurul lui Charlie Chaplin in celebrele sale filme mute era foarte departe de adevar. Potrivit presei internationale, celebrul actor avea o adevarata pasiune pentru femeile foarte tinere, iar la 29 de ani s-a casatorit cu o fata in varsta de numai 16 ani, care sustinea ca Chaplin a luat-o de nevasta dupa ce a lasat-o gravida. Cu toate acestea, Chaplin s-a mai casatorit de doua ori, de asemenea, cu femei mult mai tinere decat el.

Elizabeth Taylor este cunoscuta pentru cele opt mariaje, dintre care doua au fost cu acelasi barbat, dar viata sa amoroasa este mult mai complicata de atat. Potrivit presei internationale, la scurt timp dupa moartea acestuia, Taylor a inceput o relatie amoroasa cu unul dintre prietenii fostului sau sot, Eddie Fisher, care era, la vremea respectiva, casatorit cu actrita Debbie Reynolds. Fisher s-a desparit de sotia sa pentru a putea fi impreuna cu Elizabeth Ta... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro