Scandalul Rarinca: Sefa ICCJ lanseaza acuzatii grave la adresa lui Mihai Gadea. Reactia de la Antena 3

"Am aflat cu stupoare că astăzi, in faţă instanţei, sub jurămant, in procesul doamnei Mariana Rarinca, preşedintele ICCJ, Livia Stanciu a declarat că ar fi aflat de la cumnatul domniei sale, care la randul său ar fi aflat de la doamna Rarinca că eu, Mihai Gadea, m-aş fi deplasat la domiciliul familiei Rarinca şi aş fi promis sume de bani pentru dezvăluiri despre familia Stanciu.

acum 60 luni (11 Sep 2015)

Președinta ICCJ, Livia Stanciu, a declarat, in fața judecătorilor, că prezentatorul Antenei 3, Mihai Gadea, i-ar fi promis Marianei Rarica bani in schimbul unor informații compromițătoare despre ea.

Astfel, in fața judecătorilor, șefa ICCJ a spus că tot scandalul cu Rarinca a plecat după ce aceasta a păcălit-o că ar fi plătit anumite facturi de intreținere și chirie, conform Știri pe surse.

Mai mult, Stanciu spune că Rarinca i-a declarat că directorul Antena 3, Mihai Gadea, i-ar fi promis sume mari de bani pentru a-i da informații compromițătoare despre ea. Inainte insa, i-am spus sa uite de familia Stanciu, ca nu ii voi mai raspunde la telefon daca aceasta este maniera in care a inteles sa se comporte fata de noi. Mi-a spus sa incerc sa iau legatura cu dna Rarinca, deoarece aceasta, incepand din august 2013, cand se desfasura procedura de reinvestire a mea la ICCJ, i-ar fi transmis ca a fost abordata de o televiziune, Antena 3, ca ar fi venit Mihai Gadea personal la domiciliul ei si ca i-au oferit sume foarte mari de bani pentru a da orice amanunte picante din viata privata a doamnei Stanciu sau a sotului acesteia.", le-a spus Livia Stanciu judecătorilor.

"Am aflat cu stupoare că astăzi, in faţă instanţei, sub jurămant, in procesul doamnei Mariana Rarinca, preşedintele ICCJ, Livia Stanciu a declarat că ar fi aflat de la cumnatul domniei sale, care la randul său ar fi aflat de la doamna Rarinca că eu, Mihai Gadea, m-aş fi deplasat la domiciliul familiei Rarinca şi aş fi promis sume de bani pentru dezvăluiri despre familia Stanciu. Nu am oferit, pretins sau intermediat niciodată vreun avantaj financiar sau de altă natură doamnei Mariana Rarinca sau vreunui apropiat al acesteia", a declarat Mihai Gadea, inttr-un comunicat de presă.

Mai mult, prezentatorul TV a ținut să precizeze că a tratat subiectul Rarinca strict din punct de vedere al interesului public. De asemenea, el a mai preciza... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro