SCANDALUL HEXI PHARMA. Procurorii au cerut SECRETIZAREA unor INFORMATII vitale despre infectia cu STAFILOCOC AURIU. BACTERIA extrem de PERICULOASA este IMUNA la DEZINFECTANTII testati

SCANDALUL HEXI PHARMA. Procurorii au cerut SECRETIZAREA unor INFORMATII vitale despre infectia cu STAFILOCOC AURIU. BACTERIA extrem de PERICULOASA este IMUNA la DEZINFECTANTII testati

Medicii din Galati si judetele limitrofe au fost nevoiti sa pastreze tacerea in legatura cu o problema de santate publica vitala pentru pacienti: infectarea unor spitale cu stafilococ auriu, spun jurnalistii de la Gazeta Sporturilor.

acum 68 luni (6 May 2016)

Medicii din Galati si judetele limitrofe au fost nevoiti sa pastreze tacerea in legatura cu o problema de santate publica vitala pentru pacienti: infectarea unor spitale cu stafilococ auriu, spun jurnalistii de la Gazeta Sporturilor. Tacerea a fost impusa medicilor de un procuror, cu justificarea ca este vorba de confidentialitatea unei anchete penale. Situatia concreta semnalata de jurnalistii de la Gazeta Sporturilor este ca in 10 teste din Galati si judetele limitrofe, stafilococul auriu a fost mai puternic decat doua produse folosite pentru dezinfectat spitalele.

Conform tolo.ro, procurorul de caz a sunat recent la Ministerul Sanatatii si a cerut sa nu se mai faca vreo data publica despre controale. Jurnalistii GSP se intreaba ce lege ii permite unui procuror sa opreasca accesul pacientilor la o informatie de genul listei spitalelor unde s-au gasit probleme.

Dialog intre jurnalistii GSP si un oficial din Ministerul Sanatatii:

" GSP: - De ce nu faceti, va rugam, publice datele? Citeste si:

+CRIMINALUL SANGEROS care si-a UCIS iubita in magazinul fostei nore a lui Virgil ... Coroane de 7.000 de ...

+Ultima ora: Primarul de la BAIA MARE, Catalin Chereches, RETINUT de DNA ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro