Scandalul dezinfectantilor. Spovedania unui manager de spital din Bucuresti: "Am uns mainile chirurgilor mei cu dezinfectantul din dotare. Au sarit ca arsi"

Scandalul dezinfectantilor. Spovedania unui manager de spital din Bucuresti:

o "Ar trebui sa izbucneasca si Scandalul manusilor chirurgicale, pentru ca sunt uluitor de proaste, se rup ca panselutele" La mai bine de o luna de la izbucnirea scandalului legat de utilizarea in spitale a unor dezinfectanti diluati, isteria este departe de a se fi stins.

acum 72 luni (22 May 2016)

oMarturii naucitoare: "Hexi Pharma nu este singura firma care livra dezinfectanti de proasta calitate". o "Ar trebui sa izbucneasca si Scandalul manusilor chirurgicale, pentru ca sunt uluitor de proaste, se rup ca panselutele"

La mai bine de o luna de la izbucnirea scandalului legat de utilizarea in spitale a unor dezinfectanti diluati, isteria este departe de a se fi stins. Ministrul Sanatatii de la acea vreme - Patriciu Achimas Cadariu - si-a prezentat demisia, in locul lui fiind propus economistul Vlad Voiculescu. Numai ca nici pana acum dezinfectantii de la Hexi Pharma, retrasi de pe piata si din unitatile medicale, n-au fost inlocuiti cu alte produse, mai bune.

Hexi Pharma nu e singura

Si, pentru ca haosul sa fie complet, cateva spitale siau redus la minimum activitatea, doctorii preferand sa practice medicina defensiva. Din tot acest scenariu sufocat de incompetenta razbate vocea unui manager de spital din Bucuresti, care dezvaluie alte si alte nereguli ale sistemului sanitar: "Problema dezinfectantilor de la Hexi Pharma nu este de ieri, de azi. De la Ministerul Sanatatii n-am primit nici un raspuns, niciodata. Dumneavoastra, ca persoana fizica - daca achizitionati un salam de calitate indoielnica - sunati la Protectia Consumatorului. Citeste si:

+KLAUS IOHANNIS FACUT PRAF DE CATALIN TOLONTAN SI MOISE GURAN: De la ... Serviciul Roman de Informatii nu a trimis NICI O ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro