Scandalul dezinfectantilor: Revolta medicilor escaladeaza. Cum incearca patronul Hexi Pharma sa-si protejeze banii

Scandalul dezinfectantilor: Revolta medicilor escaladeaza. Cum incearca patronul Hexi Pharma sa-si protejeze banii

Dupa ce premierul Dacian Ciolos a dat ordin ca toate produsele Hexi Pharma sa fie retrase din spitale, medicii atrag atentia ca si alte biocide, de la alte firme, sunt in neregula.

acum 77 luni (16 May 2016)

Dupa ce premierul Dacian Ciolos a dat ordin ca toate produsele Hexi Pharma sa fie retrase din spitale, medicii atrag atentia ca si alte biocide, de la alte firme, sunt in neregula. In mai multe spitale din tara, asa cum Evenimentul zilei va informa in editia de ieri, chirurgii nu fac decat operatiile de urgenta, dupa ce ordinul premierului Dacian Ciolos prin care se cere retragerea tuturor produselor Hexi Pharma a ajuns in unitatile sanitare. Ca sa fim siguri ca folosim ceva de calitate ce sa facem? Sa platim noi analize la ICECHIM sa ne verifice concentratia?", ne-a spus un medic de la un spital bucurestean.

"Sunt si alte substante cu probleme"

Neincrederea sa e sustinuta si de declaratia managerului Spitalului "Sf. (...) Am avut o perioada in care am folosit o substanta, culmea, pe care o folosim tot noi cand mergem in Germania, aceeasi societate, numai ca la noi (...) miroase altfel. Am constatat pe mainile noastre, ale chirurgilor, dupa 7 - 8 ore de operatii, nu as fi vrut sa le vedeti", a spus, ieri, dr. El sustine ca substanta ar fi fost alcool pur si ca din acest motiv mainile chirurgilor care o foloseau aratau "ca niste crocodili". ... Citeste intreg articolul pe evz.ro