Scandalul dezinfectantilor. Lista spitalelor care a pus pe jar sistemul sanitar

Scandalul dezinfectantilor. Lista spitalelor care a pus pe jar sistemul sanitar

Interesant este ca miercuri, Patriciu Achimas-Cadariu afi rmase ca nu poate publica lista unitatilor sanitare fara acordul Parchetului si anuntase ca 150 din probele recoltate sunt neconforme. Potrivit listei publicata de Ministerul Sanatatii, in 50 de spitale din toata tara, inspectorii Directiilor de sanatate publica au gasit probe neconforme.

acum 94 luni (9 May 2016)

La presiunea presei, ministrul Sanatatii a publicat lista spitalelor unde au fost gasite probe neconforme. Interesant este ca miercuri, Patriciu Achimas-Cadariu afi rmase ca nu poate publica lista unitatilor sanitare fara acordul Parchetului si anuntase ca 150 din probele recoltate sunt neconforme.

Potrivit listei publicata de Ministerul Sanatatii, in 50 de spitale din toata tara, inspectorii Directiilor de sanatate publica au gasit probe neconforme. Ministrul Achimas- Cadariu a declarat cu doar trei zile in urma ca au fost recoltate 3526 de probe din spitale. Pe lista sunt spitale importante, atat din Bucuresti cat si din tara. Patriciu Achimas-Cadariu a decis sa publice numele unitatilor sanitare la presiunea presei, desi initial a invocat ancheta penala a procurorilor pentru a o tine "la secret". Intrebat, miercuri, cati romani ar fi putut muri in spitalele in cares-au folosit dezinfectanti diluati, ministrul Sanatatii a spus ca nimeni nu poate face o astfel de estimare. Si nici una referitoare la numarul de infectii.

+Un medic rezident este nevoit sa supravietuiasca lunar cu 300 de euro.

+Mafia care a ucis mii si mii de pacienti in spitalele Romaniei e imuna la ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro