Scandalul cu bilete de avion in care a fost implicat Valentin Popa, propunerea PSD pentru Ministerul Educatiei

Scandalul cu bilete de avion in care a fost implicat Valentin Popa, propunerea PSD pentru Ministerul Educatiei

In vara anului trecut, Valentin Popa a fost in mijlocul unui scandal dupa ce s-a descoperit faptul ca Universitatea "Stefan cel Mare" a realizat in mai putin de un an de zile 23 de achizitii in valoare totala de 70.000 de lei de la agentia de turism West Travel SRL Suceava.

acum 29 luni (26 Jan 2018)

Valentin Popa este rectorul Universitatii "Stefan cel Mare" din Suceava (USV). Acesta se afla in fruntea singurei institutii de invatamant superior din Suceava de la inceputul anului 2012, dupa ce inainte a fost seful catedrei de Calculatoare si Automatizari din cadrul Facultatii de Inginerie Electrica si Stiinta Calculatoarelor a univeristatii sucevene.

In vara anului trecut, Valentin Popa a fost in mijlocul unui scandal dupa ce s-a descoperit faptul ca Universitatea "Stefan cel Mare" a realizat in mai putin de un an de zile 23 de achizitii in valoare totala de 70.000 de lei de la agentia de turism West Travel SRL Suceava. Aceste achizitii au constat in cumpararea de bilete de avion pentru curse interne si externe.

Contractele dintre USV si firma West Travel SRL s-au derulat in perioada in care Nicoleta Popa, sotia rectorului Valentin Popa, a fost casiera la agentia de turism din Suceava. Conform declaratiilor de avere ale lui Valentin Popa, a reiesit ca nevasta lui a fost angajata la SC West Travel SRL Suceava intre 2016 si 2017.

Rectorul Valentin Popa s-a aparat la momentul respectiv, spunand ca nu se afla in conflict de interese in acest caz, explicand ca nu a obtinut niciun beneficiu in urma acestor contracte semnate intre Universitatea "Stefan cel Mare" din Suceava si firma West Travel SRL. PSD merge si pe mana unui tehnocrat

Marius Dunca si-a dat demisia din functia de minstru al Sportului. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro