Scandalul "Bordelul lui Franz". "Daca s-ar intampla in Germania, ar fi demis pe loc"

Europarlamentarul german Stefan Eck s-a declarat socat de recentele acuzatii de zoofilie aduse unor fundatii de protectie a animalelor din Romania si din Germania de catre coordonatorul de proiect al Autoritatii pentru Supravegherea si Protectia Animalelor (ASPA) Razvan Bancescu. "Voi aborda acest subiect in intalnirea cu primarul Bucurestiului, pentru ca am fost foarte socat ca oamenii lui, fara nici o dovada, au facut acuzatii iresponsabile la adresa unor fundatii din Germania si implicit la adresa germanilor, care au fost acuzati la scara larga de zoofilie si de alte acte de cruzime.

acum 60 luni (2 Feb 2015)

Un oficial care lanseaza acuze defaimatoare, fara dovezi, ar trebui imediat inlocuit si deferit justitiei, este mesajul transmis autoritatilor romane de un europarlamentar german dupa scandalul "Bordelul lui Franz".

Europarlamentarul german Stefan Eck s-a declarat socat de recentele acuzatii de zoofilie aduse unor fundatii de protectie a animalelor din Romania si din Germania de catre coordonatorul de proiect al Autoritatii pentru Supravegherea si Protectia Animalelor (ASPA) Razvan Bancescu. Eck, sosit acum in Romania pentru a pregati vizita mai multor europarlamentari pe tema drepturilor animalelor, s-a folosit de acest prilej pentru a aborda cu oficiali romani acuzatiile pe care le caracterizeaza drept nefondate si iresponsabile.

"Voi aborda acest subiect in intalnirea cu primarul Bucurestiului, pentru ca am fost foarte socat ca oamenii lui, fara nici o dovada, au facut acuzatii iresponsabile la adresa unor fundatii din Germania si implicit la adresa germanilor, care au fost acuzati la scara larga de zoofilie si de alte acte de cruzime.

Maidanezii romani si "bordelul lui Franz"

O conferinta de presa tinuta la jumatatea lunii ianuarie de Razvan Bancescu, responsabilul primariei cu eutanasierea maidanezilor, s-a transformat dintr-un bilant al institutiei intr-o repriza de acuzatii aduse ONG-urilor de protectie a animalelor. 5, a ajuns in Germania, la bordelul lui Franz, dar legatura este ca pleaca afara volume foarte mari de caini si numai 10 la suta ajung la adoptia reala, 90 la suta fiind folositi in alte activitati", a spus Bancescu. Intrebat daca a facut plangere la Parchet in legatura cu astfel de fapte, Bancescu a spus ca da.

Fost director in firma lui Oprescu

Inca de la numirea sa la ASPA, Razvan Bancescu s-a pozitionat impotriva ONG-urile de protectie a animalelor. Inainte de ASPA, Bancescu a lucrat la RATB, pe un post de controlor. Anterior, a ocupat functia de director comercial la un centru medical fo... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro