Scandal urmat de crima intr-o comuna din Banat: "Si-au spus cuvinte grele din cauza unei relatii de concubinaj"

Scandal urmat de crima intr-o comuna din Banat:

Pe fondul consumului de alcool si al discutiilor contradictorii, PSD-istul i-ar fi dat un pumn lui Galescu, care a cazut si s-a ranit atat de grav incat medicii de la Caransebes, unde a fost dusa victima, nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

acum 44 luni (25 Jun 2016)

Potrivit presei locale, scandalul ar fi izbucnit de la negocierile pentru formarea unei majoritati in Consiliul Local Domasnea. Pressaler.ro relateaza ca, potrivit intelegerii de la nivel judetean dintre PSD si PMP, popularii ar fi trebuit sa aiba viceprimarul comunei Domasnea. Social-democratii din Domasnea au incercat, insa, sa le dea lovitura de gratie celor de la Miscarea Populara si au propus pentru functia de viceprimar un consilier PSD. Potrivit sursei amintite, fostul consilier local independent Grigore Galescu si-ar fi exprimat bucuria pentru faptul ca PSD-istii au pierdut functia de viceprimar al comunei. Pe fondul consumului de alcool si al discutiilor contradictorii, PSD-istul i-ar fi dat un pumn lui Galescu, care a cazut si s-a ranit atat de grav incat medicii de la Caransebes, unde a fost dusa victima, nu au mai putut face nimic pentru a o salva. La randul lui, agresorul a devenit victima, fiind injunghiat de o persoana care a fost identificata si este audiata.

Potrivit unor surse judiciare apropiate anchetei, mobilul crimei nu ar fi fost disputa politica, dintre victima si agresor, ci vorbele grele pe care si le-ar fi aruncat victima si agresorul din cauza unei relatii de concubinaj. Este un dosar de lovituri cauzatoare de moarte", au declarat surse din cadrul anchetei, potrivit carora agresorul este in stare grava la spital dupa ce a fost injunghiat. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro