Scandal SEXUAL urias in media! Mai multe jurnaliste au fost HARTUITE de seful unui CUNOSCUT post de TELEVIZIUNE

Scandal SEXUAL urias in media! Mai multe jurnaliste au fost HARTUITE de seful unui CUNOSCUT post de TELEVIZIUNE

"Alies a retaliat puternic impotriva mea si mi-a sabotat cariera pentru ca i-am respins avansurile sexuale si m-am plans de hartuire sexuala", a adaugat fosta prezentatoare Fox News In urma dezvaluirilor facute de Grethcen Carlson, mai multe jurnaliste au prins curaj si au declarat ca si ele au fost umilite de-a lungul timpului, fiind supuse presiunlor cu tenta sexuala din partea directorului Ailes, in varsta de 76 de ani acum.

acum 51 luni (20 Jul 2016)

Mai multe prezentatoare TV si-au dat in vileag seful dupa ce au fost hartuite sexual de acesta. Scandalul a inceput dupa ce o fosta prezentatoare de stiri, Gretchen Carlson l-a dat in judecata pentru hartuire sexuala pe presedintele si directorul executiv al postului, Roger Ailes, la inceputul lunii iulie, informeaza Reuters.

"Am fost data afara pentru ca am refuzat sa intretin relatii sexuale cu seful meu, ceea ce a dus la hartuire si la un tratament total neadecvat in redactie", a explicat aceasta.

"Alies a retaliat puternic impotriva mea si mi-a sabotat cariera pentru ca i-am respins avansurile sexuale si m-am plans de hartuire sexuala", a adaugat fosta prezentatoare Fox News

In urma dezvaluirilor facute de Grethcen Carlson, mai multe jurnaliste au prins curaj si au declarat ca si ele au fost umilite de-a lungul timpului, fiind supuse presiunlor cu tenta sexuala din partea directorului Ailes, in varsta de 76 de ani acum.

+Lovitura CUMPLITA: Departamentul de Stat o declara pe Clinton VINOVATA in ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro