Scandal sexual in Statele Unite. Un senator american, surprins in timp ce pipaia o prezentatoare de radio

Scandal sexual in Statele Unite. Un senator american, surprins in timp ce pipaia o prezentatoare de radio

L-am respins imediat, impingand cu ambele maini in pieptul lui si i-am zis ca daca mai imi face asta vreodata nu o sa fiu la fel de draguta data viitoare" Tweeden a mai scris ca fotografia care-l surptinde pe Franken pipaind-o a fost facuta in timp ce se intorceau din Afganistan.

acum 70 luni (16 Nov 2017)

Potrivit ei, incidentul a avut loc in anul 2006, in timpul unei deplasari care avea ca scop organizarea unor spectacole pentru soldatii Statelor Unite din Orientul Mijlociu. Leeann Tweeden spune ca totul s-a intamplat in timp ce ea dormea, iar fotografia publicata pe contul ei de Twitter pare sa-i sustina in totalitate afirmatia.

Totodata, Tweeden sustine ca Franken a sarutat-o in timpul unei repetitii. El scrisese scenariul pentru o secventa in care trebuia sa apara si ea, iar in scenariu era vorba inclusiv despre un sarut. Femeia povesteste ca atunci cand i-a spus prima data ca trebuie sa repete scena, ea a ras. "A continuat sa insiste, am inceput sa nu ma mai simt confortabil", a scris ea. "Am zis , ca sa nu ma mai deranjeze. L-am respins imediat, impingand cu ambele maini in pieptul lui si i-am zis ca daca mai imi face asta vreodata nu o sa fiu la fel de draguta data viitoare" Tweeden a mai scris ca fotografia care-l surptinde pe Franken pipaind-o a fost facuta in timp ce se intorceau din Afganistan. Suparata, dar in acelasi timp ingrijorata cu privire la viitorul carierei sale, Tweeden nu a vorbit despre acest incident la momentul respectiv, noteaza mashable.com. In replica, Franken a afirmat ca nu-si aminteste repetitia in acelasi fel ca prezentatoarea radio si ca poza "trebuia sa fie ceva amuzant, dar nu a fost". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro