Scandal monstru in PNL. La Satu Mare, toti fostii PDL-isti s-au retras din Biroul Permanent Judetean

Scandal monstru in PNL. La Satu Mare, toti fostii PDL-isti s-au retras din Biroul Permanent Judetean

In primul rand sa se mearga pe structura alesilor locali, sa faca parte primarii, viceprimarii, consilierii judeteni si pe urma ce locuri mai raman sa se imparta intre cele doua partide, sa fie paritate.

acum 57 luni (24 Jul 2016)

Fostii PDL-isti din Satu Mare sunt foarte nemultumiti de noua conducere a partidului si modului in care se iau deciziile. Acestia au decis sa se retraga in masa din Biroul Permanent Judetean dupa ce componenta acestuia a fost decisa doar de presedinte, fara consultari, dupa cum se plang acestia, scrie Obiectiv SM. In primul rand sa se mearga pe structura alesilor locali, sa faca parte primarii, viceprimarii, consilierii judeteni si pe urma ce locuri mai raman sa se imparta intre cele doua partide, sa fie paritate. Sincer si scurt, noi fostii pdl-isti suntem nemultumiti, ca ne-au pus deoparte din toate punctele de vedere", a declarat Rotaru Marinel, primar de Santau, citat de Obiectiv SM.

Si alti primari liberali care provin din vechiul PDL, consilieri judeteni sau viceprimari sunt nemultumiti, dar nu doresc sa comenteze decizia pentru a nu-si ingreuna mai mult situatia politica din partid. Nemultumirea fostilor PDL-isti a plecat de la reprezentarea in Biroul Permanent Judetean, unde sunt doar 17 fosti democrat liberali si 30 de fosti liberali. O alta nemultumire este faptul ca in BPJ au fost primite persoane care in campania electorala au parasit partidul, au facut campanie impotriva lui si mai apoi au fost reprimite in partid si acum aduse direct in structura de conducere. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro