Scandal la Universiada de Iarna din Kazahstan: "Suntem ai nimanui...Mi-a fost jena pentru tara mea"

Scandal la Universiada de Iarna din Kazahstan:

Ei stiau ca urmeaza sa primeasca un trening insa in ultima zi inainte de plecare au aflat ca nu il mai primesc. Ne-am facut de rusine in fata a 57 de tari prezente si peste 2.500 de sportivi.

acum 76 luni (30 Jan 2017)

Jocurile Mondiale Universitare cuprind 12 sporturi: schi alpin, biatlon, curling, patinaj viteza, nordic, cross-country combinate, sarituri cu schiurile, snowboard, patinaj artistic, patinaj freestyle, hochei pe gheata si pe pista scurta.

"Suntem ai nimanui", au remarcat sportivii si antrenorii romani prezenti la Almati, in conditiile in care autoritatile nu le-au pus la dispozitie nici macar un rand de echipament oficial.

Prezent la fata locului, Adrian Socaciu, presedintele Student Sport, s-a aratat de-a dreptul indignat: "Rusine organului de specialitate Federatia Sportului Scolar si Universitar! cazarea si masa au fost platite de statul Kazahstan pentru sportivi si antrenori; delegatia Romaniei nu stia ca trebuie platita acreditarea (nu au fost informati si a achitat unul dintre antrenori); Ei stiau ca urmeaza sa primeasca un trening insa in ultima zi inainte de plecare au aflat ca nu il mai primesc. Probabil ca toate aceste lucruri nu conteazaapentru cei care conduc acest organ de specialitate. Ne-am facut de rusine in fata a 57 de tari prezente si peste 2.500 de sportivi. Astfel de momente nu le putem spala sau uita, fac parte din istoria noastra...", a spus Socaciu. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro