Scandal la Serviciul de Inmatriculari Cluj. Jandarmii au intervenit pentru a-i calma pe oamenii furiosi. Jandarmeria: "Nu a fost nicio interventie"

Scandal la Serviciul de Inmatriculari Cluj. Jandarmii au intervenit pentru a-i calma pe oamenii furiosi. Jandarmeria:

Asa a fost chemat un echipaj de jandarmi de catre cei de la Serviciul de Inmatriculari, pentru a mentine ordinea", relateaza Digi24.ro.

acum 87 luni (28 Feb 2017)

"Oamenii au spus ca au venit chiar de la ora 1 sau 2 dimineata pentru a prinde un loc, iar din cauza cozii foarte mari a inceput sa devina nervosi. Asa a fost chemat un echipaj de jandarmi de catre cei de la Serviciul de Inmatriculari, pentru a mentine ordinea", relateaza Digi24.ro. Aglomeratia foarte mare a inceput de la 1 februarie, cand a fost scoasa taxa de mediu. Cele trei ghisee se deschid la ora 8.30 si, desi omenii au posibilitatea sa faca progrmari online, rezervarile sunt facute de mai multe firme si persoanele fizice nu mai pot sa prinda numere de ordine. UPDATE 10.39 Jandarmeria: "nu a fost niciun incident"

"Nu a fost niciun incident la Serviciul de Inmatriculari. Jandarmii de la Inspectoratul Judetean de Jandarmi Cluj nu au fost implicati in niciun incident. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro