SCANDAL la Iasi: triunghi amoros cu o doctorita, un om de afaceri si o politiciana

SCANDAL la Iasi: triunghi amoros cu o doctorita, un om de afaceri si o politiciana

Totul ar fi plecat de la partaj Din plangerea inaintata Politiei de catre liberala Ioana Chirica si omul de afaceri Daniel Dumitras, sotul ei actual, care detineprintre altele si un salon de infrumusetare, reiese ca marul discordiei din acest caz ar fi partajul incheiat intre cel din urma si doctorita Oana Puiu.

acum 68 luni (25 Sep 2014)

Scandalul dintre cele doua a izbucnit la scurt timp dupa ce politiciana s-a casatorit cu fostul sot al doctoritei, afaceristul Daniel Dumitras.

Autoritatile iesene au fost solicitate sa medieze un scandal conjugal izbucnit recent intre o politiciana, o doctorita si un om de afaceri din oras. Medicul rezident Mihaela Oana Puiu, de 31 de ani, de la Spitalul Clinic "Dr. C.I. Parhon", a fost chemat zilele trecute pentru a da explicatii la Politie, fiind acuzat ca ar hartui-o prin mesaje sau e-mailuri pe actuala sotie a fostului ei partener de viata. Reclamatia a fost inaintata la Politie de catre una dintre tinerele sperante ale PNL, Ioana Chirica, presedinta Tinerilor Oameni de Afaceri Liberi din Iasi.

Totul ar fi plecat de la partaj

Din plangerea inaintata Politiei de catre liberala Ioana Chirica si omul de afaceri Daniel Dumitras, sotul ei actual, care detineprintre altele si un salon de infrumusetare, reiese ca marul discordiei din acest caz ar fi partajul incheiat intre cel din urma si doctorita Oana Puiu. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro